Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Apple kondigt een update aan om te voorkomen dat de nieuwe iPhone 15 Pro en Pro Max oververhit raken

Apple kondigt een update aan om te voorkomen dat de nieuwe iPhone 15 Pro en Pro Max oververhit raken

Apple zal een besturingssysteemupdate publiceren voor de iPhone 15 Pro en Pro Max. “We hebben een aantal factoren geïdentificeerd die ervoor kunnen zorgen dat je iPhone meer opwarmt dan verwacht.”Dat maakte een woordvoerder van de Californische groep maandag 2 oktober bekend, nadat verschillende testers een oververhittingsprobleem meldden bij enkele nieuwe modellen.

Apple-branding geeft aan dat dit normaal is voor een smartphone ” Het lijkt “ Warmer tijdens de voorbereidingsfase, de eerste dagen. “We hebben ook een bug ontdekt in iOS 17 [le logiciel d’exploitation]Dit heeft gevolgen voor sommige gebruikers en zal worden gecorrigeerd in een software-update »Het bedrijf zei.

Geen updatedatum gerapporteerd

Apple noemt ook nog een andere factor: “Recente updates voor applicaties van derden die systeembelasting veroorzaken.” “We werken samen met deze app-ontwikkelaars aan de oplossingen die momenteel worden uitgerold.”De groep zei.

Volgens artikelen van influencers en professionele testers, Instagram, Uber en sommige videogames, b.v Asfalt 9 (Autoracen) draagt ​​bij aan het verwarmen van het apparaat. De datum van de update die de iOS 17-fout zou moeten corrigeren is nog niet bekendgemaakt, maar Apple heeft al laten weten de prestaties van de iPhone niet te zullen verminderen, aldus de in nieuwe technologieën gespecialiseerde website. CNET.

Sommige waarnemers hebben de titanium behuizing van de iPhone 15 Pro in twijfel getrokken, maar Apple bevestigt dat dit materiaal, gecombineerd met aluminium en het nieuwe ontwerp, juist voor een betere warmteafvoer zorgt.

De Amerikaanse techgigant introduceerde medio september het nieuwe iPhone-assortiment. Het basismodel, de iPhone 15, is te koop vanaf $800 (€763), en het duurste Pro-model, de iPhone 15 Pro Max, kost minstens $1.200 (€1.144).

READ  Grafische kaart die Intel DG1-chip integreert
Lees ook: Het materiaal is gereserveerd voor onze abonnees Met de iPhone 15 probeert Apple de crisis op de smartphonemarkt te overwinnen

De wereld met Agence France-Presse