Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Apple heeft deze maand de MacBook Pro M1X onthuld, volgens Mark Gorman

Over het algemeen had Mark Gorman, die goed op de hoogte was van de plannen van Apple, in zijn recente nieuwsbrief aangegeven dat de presentatie van een nieuwe MacBook Pro snel naderbij zou komen. Integendeel, de Mac Mini M1X kan vertraging oplopen. “ De nieuwe MacBook Pro verscheen niet terwijl Apple-show in september
Het zou echter in de komende weken moeten worden gelanceerd. Apple maakt zijn belangrijkste Mac-presentaties meestal in oktober. Blijf in contact ‘, verklaarde de journalist.

Volgens zijn bronnen is de M1X-chip verkrijgbaar in twee versies, met tien cores van het CPU-gedeelte (acht high-performance cores en twee low-consumption cores). Het verschil zit hem in het grafische gedeelte, met 16 of 32 cores, afhankelijk van het verschil. Ter herinnering: de huidige M1-processor is tevreden met acht CPU-cores en acht GPU-cores.

Apple moet niet alleen de SoC van zijn computer verbeteren. Geruchten spreken van een meer complete aansluiting (MagSafe-poort, SD-kaartlezer, HDMI-poort …), een compacter ontwerp zonder de Touch Bar en een klein LED-display. Het toestel zal verkrijgbaar zijn in 14-inch en 16-inch versies.

Bedenk dat Apple ook van plan is om te lanceren Volgende versie van macOS, Monterey
, deze herfst.

READ  16 en 24 GB GDDR6X en drie FE .-ventilatoren