Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Applause voor Visual Studio op Mac afsluiten

Applause voor Visual Studio op Mac afsluiten

Microsoft zal binnenkort de Mac-versie van Visual Studio begraven. Het bedrijf maakte het slechte nieuws bekend gemeldwaarin staat dat de ontwikkelaarssuite tot en met augustus 2024 op macOS zal worden ondersteund.

We vermoedden dat het project een voorsprong had. Aan het begin van het jaar ging het gerucht dat Microsoft het aantal teams dat zich met Visual Studio op de Mac bezighield, ernstig had teruggeschroefd, na de aankondiging van een enorme golf van ontslagen bij het bedrijf. Deze aankondiging is nog steeds verrassend, aangezien Visual Studio 2022 vorig jaar een grote update voor macOS kreeg, die met name universele app- en grote prestatiewinst oplevert.

Het bedrijf heroriënteert middelen en richt zich op het verbeteren van Visual Studio en VS Code Geoptimaliseerd voor platformonafhankelijke ontwikkeling Microsoft stelt dat het de komende twaalf maanden kernupdates zal blijven leveren. Hoewel er geen nieuwe frameworks, runtimes of talen zijn toegevoegd aan Visual Studio voor Mac, zal het bedrijf wel enkele updates blijven uitbrengen zodat ontwikkelaars dat kunnen doen. Ga door met het bouwen en leveren van applicaties op basis van de .NET 6-, .NET 7- en Mono-frameworks “.

Hoewel dit niet officieel wordt ondersteund, hebben we ook initiële ondersteuning voor .NET 8 in Visual Studio voor Mac ingeschakeld voor het bouwen en debuggen van applicaties.

Technische ondersteuning blijft open tot 31 augustus 2024 voor de getroffenen. Na het einde van de ondersteuning raadt Microsoft u aan VS Code te gebruiken met de C# SDK en extensies. Anders moeten gebruikers de IDE uitvoeren via een virtuele Windows-machine op macOS of in de cloud.

READ  Ter ere van de koningen: "The World's Most Played Game" wordt eindelijk geëxporteerd vanuit China