Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Apenpokken: in Madrid sluiten sauna’s waarvan wordt vermoed dat ze een bron van vervuiling zijn hun deuren

De meerderheid van de met apenpokken besmette Spanjaarden had de instelling “El Paraiso” bezocht, die op zaterdag 21 mei haar deuren sloot.

Terwijl Spanje enkele tientallen gevallen van apenpokken op zijn bodem heeft gemeld, Sauna in Madrid verdacht van bron van vervuiling gezondheidsautoriteiten gezegd.

De meerderheid van de besmette personen heeft de sauna “El Paraiso” al bezocht., een homo-etablissement in het centrum van Madrid. plaats Nat en gedwongen te mengen Perfect voor de verspreiding van het virus sinds de laatste Het wordt verspreid door druppelachtige afscheidingen die de slijmvliezen binnendringen.

De sluiting van de instelling wordt toegestaan Meer gedetailleerde analyse Uitleg van de plaats El Mundo. Analytics die zal bestaan ​​uit: Beheersing van infectie, doorgesneden transmissieketens Het is beter om te proberen de overdracht van het virus zoveel mogelijk te beperken.” Voegt de minister van Volksgezondheid van de Gemeenschap van Madrid toe.

Na Galicië of Baskenland, Catalonië, tot nu toe gespaard, Vrijdagavond werd bekend dat het eerste vermoedelijke geval van apenpokken was ontdekt.

Lees ook:
Apenpokkenvirus: ‘Apenpokkensterfte veel hoger’ dan Covid-sterftecijfer, waarschuwt epidemioloog

READ  3.500 neurologen bespreken mogelijk verband tussen vaccins en gekkekoeienziekte