Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

AP-HP Data Theft: Prefecture publiceert elektronisch klachtenformulier

AP-HP Data Theft: Prefecture publiceert elektronisch klachtenformulier

Bijgewerkt op 24 september 2021 om 09:47 uur, Gepost op 24 september 2021 om 09:47 uur.

Om Franse slachtoffers van hun AP-HP-gegevensdiefstal te helpen, heeft het politiebureau een online elektronisch klachtenformulier samengesteld.

Meer dan één Fransman sprong in een cyberaanval: op 15 september Parijs Ziekenhuizen (AP-HP) gaf aan dat: Persoonlijke gegevens van 1,4 miljoen mensen Nadat ik uitgevoerd had COVID-19-screeningtests uitgevoerd medio 2020 in Ile-de-France Hij was Afgelopen zomer gestolen. E-mail, telefoonnummer, adres, burgerservicenummer Of het testresultaat is te vinden in de natuur en op donkere websites.

Sindsdien hebben de getroffenen hun gegevens gestolen Individueel contact opnemen via e-mail of post door AP-HP die ook: Dien een klacht in en meld het ongeval Aan het Nationaal Comité voor Informatica en Vrijheden (Cnil). Naast excuses die niet weerklank vonden bij de Fransen die gedupeerd waren, waarschuwde de AP-HP hen: “We raden maximale waakzaamheid aan, vooral met betrekking tot fraude- of phishing-pogingen die de komende weken kunnen plaatsvinden.” aangekondigd in haar e-mail.

De overgrote meerderheid van de getroffenen vreest dat ze zullen worden Slachtoffers van phishing-pogingen per sms of e-mail, Of nog erger dan slachtoffer zijn identiteitsdiefstal. Raadt de CNIL dit ook af? “Bekijk bijlagen” en verwijder “direct” verdachte e-mails en sms-berichten; Gebaseerd op Dien zo snel mogelijk een klacht in In geval van identiteitsdiefstal.

NS Slachtoffers helpen een klacht in te dienen Makkelijker, postte het hoofdbureau van politie deze donderdag 23 september a Online klachtenformulier. “Relevante mensen die het slachtoffer zullen worden van een kwaadwillende aanpak, via e-mail en telefoontjes via sms […] U kunt een klacht indienen via het klachtenformulier zonder dat u naar het politiebureau of de rijkswacht hoeft te gaan.” Kondigt de cel aan die verantwoordelijk is voor elektronische bewaking.

READ  Carrefour stopt met de verkoop van de extreemrechtse krant "Rivaroll"

De procedure is eenvoudig: download het document, vul het in, voeg een bewijs van datagebruik toe en stuur het naar een opgegeven e-mailadres.