Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Anti-passageadvocaat Fabrice De Vizio dinsdag gedagvaard voor de Orde van Advocaten

Anti-passageadvocaat Fabrice De Vizio dinsdag gedagvaard voor de Orde van Advocaten

Advocaat Fabrice de Vizio, een van de symbolen van de anti-sanitaire beweging en samenzweringskringen, werd op dinsdag 27 september om 9.00 uur gedagvaard voor de Orde van de Orde van Advocaten van Parijs, France Info vernam op maandag 26 september van nabije bron. Uit het bestand bevestigt info van Laat los (Artikel gereserveerd voor abonnees). Hij is onderworpen aan een sanctie die kan variëren van berisping tot niet-aanwezigheid, met inbegrip van schorsing of een volledig verbod op de praktijk.

In de dagvaarding gericht aan Fabrice de Viseu, die Franceinfo kon raadplegen, werd de advocaat aangeklaagd Overtreding van basisprincipes […] De advocatuur, waardigheid, geweten, oprechtheid, menselijkheid, eer, broederschap, tederheid, gematigdheid, fatsoen en voorzichtigheid in de omgang met cliënten..

Concreet beschuldigt de voorzitter van de Orde van Advocaten van de balie van Parijs hem ervan de eigenaar ervan te zijn “Herhaaldelijk grove, vulgaire en beledigende uitspraken gedaan” Op sociale netwerken tussen april 2020 en september 2021, op het Twich-platform in oktober 2021, en omdat het hetzelfde deed op de “Touche pas à mon poste”-groep op C8 in maart en september 2021, terwijl hij het gedrag oefende “roekeloos” Kan “Schade en schade” Zoals de advocatuur.

Het citaat vermeldt ook een tweet waarin wordt verklaard dat zijn hulp het verdient te worden ontslagen omdat ze een Covid-19-vaccinatie heeft gekregen, evenals zijn gedrag “roekeloos” In een video getiteld “The Birth of Tiranny and Resistance” uit juli 2021 en in een andere clip wordt de vraag “Health Corridor: APA” gesteld.[r]loop je? “

Het liet hem ook een videoclip zien waarin hij zegt: “Leer het decreet te omzeilen” [imposant le pass sanitaire] juridisch” door niet-gevaccineerde omstanders aan te moedigen hun beroep tegen het verbod te verdubbelen, maar zonder hen op de hoogte te stellen van het trage tempo van de gerechtelijke tijd of hen te waarschuwen voor eventuele veroordelingen waarmee ze te maken kunnen krijgen.

READ  Covid: Zowel in Occitanië als in Aveyron neemt de druk op de ziekenhuisdiensten af

Dit citaat is gehecht aan een rapport dat komt aan het einde van een ethisch onderzoek dat in september 2021 werd geopend door de Raad van Orde. Destijds klaagden ontevreden klanten bij de gemeente over zijn gedrag, maar volgens informatie van franceinfo was geen van deze klachten in de offerte opgenomen.