Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Anthony Fauci dringt er bij Amerikanen op aan om te vaccineren terwijl Omicron ‘wild wordt’

Dokter Anthony Fauci toerde zondag langs Amerikaanse televisie om alarm te slaan. En de gezondheidscrisisadviseur van het Witte Huis waarschuwde dat: Variant Omicron de
COVID-19 “Berserk” over de hele wereld, zich zorgen makend over hoeveel Amerikanen niet-gevaccineerd blijven.

” dit is virus Het is buitengewoon”, gaf de wereld toe op CNN, verwijzend naar de snelheid van de verspreiding ervan. “Het zal de overhand hebben”, en “we zullen moeilijke weken of maanden doormaken als de winter nadert.”

Omicron ‘verspreidt zich te snel’

“Het verspreidt zich heel snel, letterlijk, over de hele wereld en zonder twijfel in ons land”, voegde hij eraan toe op ABC, opmerkend dat bijna 50 miljoen in aanmerking komende Amerikanen de vaccinatie niet hebben ontvangen. “Als je zo kwetsbaar bent en je hebt een virus zoals Omicron dat zich heel snel verspreidt, is het zeer waarschijnlijk dat we in sommige delen van het land veel druk zullen zien op het ziekenhuissysteem en op de mensen. werken in Amerikanen en erop aandringen dat bestuiven en krijgen hun anabole dosis.

Hij drong er ook op aan dat het virus “zich echt over de hele wereld verspreidt”. De Omicron-variant verspreidt zich al op volle snelheid, waardoor in veel landen beperkingen worden opgelegd, zoals het bevatten van Holland.

De epidemie heeft wereldwijd meer dan 5 miljoen levens geëist sinds het kantoor van de Wereldgezondheidsorganisatie in China de uitbraak eind december 2019 meldde. De Verenigde Staten zijn het land met meer dan 800.000 doden.