Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Anisha (Star Academy) doet haar eerste onthulling over de complexe geschiedenis van haar moeder en haar familie

Anisha (Star Academy) doet haar eerste onthulling over de complexe geschiedenis van haar moeder en haar familie

Na zes weken competitie Anisha Won het tiende seizoen van ster AcademieEn de een paar weken geleden. De jonge vrouw versloeg de andere drie genomineerden – Léa, Louis en Enola – met name dankzij haar duet met sopraan of haar instrumentale vertolking. GodzijdankLiedje Leonard Cohn. Sindsdien is ze begonnen aan een lange mediatour, Alvorens goed nieuws aan zijn fans aan te kondigen. op een set van dagelijksEn de Ze sprak vooral over haar jeugd in Madagaskar. De levensomstandigheden zijn nog steeds erg moeilijk, maar we redden het zo goed als we kunnen. De kans om mijn studie in Frankrijk voort te zetten was een geweldige kans.” Ze had Jan Barthes privé toevertrouwd. voordat u toevoegt:Het is heel moeilijk … De kindertijd was erg moeilijk. Tegenwoordig praat ik er niet veel meer over, het is een deel van mijn verhaal.

Anisha is nog steeds erg ontwijkend over haar relatie met haar moeder

Het tijdschrift interviewde hem DuurAnisha, die erg bescheiden is over haar familiegeschiedenis, stemde ermee in om de sluier over het onderwerp een beetje op te lichten, waarbij ze voor het eerst haar relatie met haar moeder opmerkte. Ze onthulde dat wat ze doormaakte in haar thuisland moeilijk was “op gezinsniveau”. Ze werd gevraagd naar haar bekroonde moeder ster Academie Hij bleef liever ontwijkend. “Nee, het is ergens… maar ik wil er niet over praten,” Ik explodeerde. Ze geeft eigenlijk de voorkeur Stuur een bericht van doorzettingsvermogen, hoop en liefde. in plaats van stil te staan ​​bij het verleden. “Ik ben van een klif gesprongen… het blijkt dat ik kan zwemmen”Ze sloot af met een couplet over haar avontuur in de ster Academie. Zoals onze collega’s ons eraan herinneren, kan Anisha altijd rekenen op de steun van haar 86-jarige grootmoeder en tante, die Ga om de twee jaar terug om te zienin Madagaskar. Tijdens deze uitwisseling keert Anisha ook terug voor een zeer aangrijpende sequentie uit het seizoen, waarin ze haar verleden op het podium oproept met haar kapotte gitaar. “Het was een bescheiden manier om mijn leven en mijn jeugd te vertellen. Een soort abstractie. Ik wil zeggen […] Zelfs gewond kon men opstaan. ga verderopgesomd.

winnaar binnen ster Academie Hij blijft in Frankrijk

Anisha stelde haar fans gerust over haar toekomst. Omdat ze dankzij haar studie een verblijfsvergunning heeft, vrezen sommigen dat ze niet in Frankrijk kan blijven als ze zich uitsluitend aan muziek wijdt. “Om alles in context te plaatsen, vandaag is alles administratief geregeld, want toen ik het kasteel verliet, heb ik alles administratief ontvangen en aangezien dit het laatste academiejaar is, kan mijn statuut veranderen in een arbeidsovereenkomst in plaats van een studentenvisum, wetende dat ik met dit visum ook kan werkenIk legde het uit in kolommen Madagaskar zn.