Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Angola: Controverse aan het einde van de wedstrijd…een duidelijke strafschop afgewezen door de Foxes?

Angola: Controverse aan het einde van de wedstrijd…een duidelijke strafschop afgewezen door de Foxes?

Beginnend op de Mondial Uitgesloten: Moussa Diaby's interview in de film “Little Brother”!

Maandagavond was er sprake van grote teleurstelling voor het Algerijnse nationale team, dat er niet in slaagde de overwinning te behalen in de eerste wedstrijd van de African Cup of Nations 2023 tegen Angola. De mannen van Djamel Belmadi verdwenen volledig nadat ze snel de controle over de wedstrijd overnamen, waardoor Angola terug kon keren in de wedstrijd en een gelijkspel kon pakken (1-1).

De hand is duidelijk gescheiden van het lichaam

Maar de wedstrijd had aan het einde van de wedstrijd anders kunnen aflopen met een strafschop die aan de Foxes had moeten worden toegekend. Uit een kopbal van Slimani uit een vrije trap kwam de bal namelijk duidelijk in de hand van een Angolese verdediger terecht. Ondanks de aanwezigheid van VAR-technologie vond de wedstrijdscheidsrechter niets om over te klagen. Dat heeft de Algerijnse massa sindsdien boos gemaakt.

Samenvatten

De scheidsrechter van de wedstrijd Algerije-Angola nam aan het einde van de wedstrijd een beslissing waar nu al omstreden over is… De wedstrijd had aan het einde van de wedstrijd anders kunnen aflopen met een strafschop die waarschijnlijk aan de Vossen.

READ  Tyson begint cannabis te verkopen