Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Anders, opwindend, uitdagend… Eerste meningen over Pokemon Legends: Arceus – Nintendo Switch

Over minder dan een weekEn Pokemon Legends: Arceus op de aarde Nintendo-schakelaar. kammen twee maanden na nieuwe edities, Pokemon Sparkling Diamond En Pokemon glitter parelEn Een langverwachte nieuwe Pokémon-titel zou vijandigheden moeten ontketenen op Nintendo’s console, 2022 belooft heel rijk te worden. Veel spelers zijn echter sceptisch en vragen zich af of dit wel mogelijk is Pokemon Legends: Arceus Is een echte heropleving van de licentie, een soort van Pokémon: Adem van het wild Of als je niet alleen een verbeterde versie van Savage Lands of . bent Pokemon Zwaard / schild Wie is enigszins teleurgesteld… Lees maar wat er momenteel op sociale netwerken wordt gezegd om te zien dat spelers zichzelf al uit elkaar scheuren over het spel, vooral over graphics die sommigen niet de moeite waard vinden om BOTW te gebruiken en zelfs gewoon over te schakelen (zie N64!)

Ondertussen werden in Japan de eerste previews van het spel vrijgegeven door verschillende media. Bedankt voor de site VGC Wie er een aantal heeft samengesteld, hieronder vind je (goede) eerste indrukken die je een eerste idee over het spel zullen geven…

Famitsu

naar FamitsuEn Pokemon Legends: Arceus Het is totaal anders dan andere boeken. Er is een echt gevoel van vrijheid om vrij over een uitgestrekt land te bewegen zonder te weten welke Pokémon je tegenkomt. Het is ook leuk om in de lucht te kunnen vliegen terwijl je de Pokemon hieronder vrij over het land kunt zien bewegen. Famitsu Hij merkt ook op dat het spel “verrassend uitdagend” is, omdat de tester moeite had om zich te verweren dynamo dronken….

READ  Hoeveel verdient een astronaut zoals Thomas Pesquet?

Een paar fragmenten uit een preview Famitsu

Het is veilig om te zeggen dat deze game heel anders is dan de vorige titels

Het eerste dat indruk op me maakte toen ik begon met spelen, was het opwindende gevoel van vrij bewegen over het uitgestrekte terrein.

Het is geweldig om vrij in de lucht te kunnen vliegen, maar het is vooral leuk om onder je naar kleine Pokémon te zoeken.

Naar het spel kijken

naar Naar het spel kijkenHet spel combineert met succes nieuwe en oude elementen. Het is dus leuk om op een Pokemon te rijden om de wereld rond te reizen. Daarnaast vinden we het klassieke vechtsysteem dat op elk moment gespeeld kan worden. Er is ook een grote spanning omdat Pokémon je op elk moment tijdens je reizen kan aanvallen.

Een paar fragmenten uit een preview Naar het spel kijken

Wat vooral indrukwekkend was aan deze ervaring, was de opbouw van de wereld. Ik was onder de indruk van hoe dezelfde oude Pokemon-gevechten zonder enig ongemak werden gecombineerd in de nieuwe en innovatieve actie.

Het is een game-ervaring als geen ander in de serie, en ik heb goede hoop dat het een geheel nieuwe vorm van Pokemon-gaming zal zijn.

4 stoorzender

naar 4 stoorzenderEn De game maakt indruk met de levendige en meest “realistische” kant van de wereld, elke wilde Pokemon heeft zijn eigen persoonlijkheid maar ook ondanks zijn rijkdom en complexiteit blijft de game heel gemakkelijk te leren. De site merkt ook op dat hoewel het spel compleet anders is, het alles bevat wat we leuk vinden aan Pokémon, namelijk op Pokémon jagen, je Pokédex vullen en deelnemen aan gevechten. Hij waardeert ook het feit dat je je Pokéball kunt gooien en een gevecht kunt beginnen zonder te bewegen, maar ook dat je Pokémon op andere manieren kunt vangen…

READ  Xbox Game Pass: andere Ubisoft-games onderweg | Xbox One

Een paar fragmenten uit een preview 4 stoorzender

Het enige dat me verbaasde was dat Bodrev erg agressief was en hem aanviel zodra we het merkten. Zelfs als we niet betrokken waren bij de Pokemon-strijd, zouden ze de hoofdpersoon meedogenloos beschuldigen.

Er zijn veel nieuwe elementen in deze game, zoals de wijde wereld en actie, maar de game is niet moeilijk om te spelen, en ik was onder de indruk dat de beste Pokemon-games, zoals het voltooien van Pokédex en genieten van de gevechten, altijd inbegrepen zijn .

Ik vond ook dat de game een wereld die door Pokémon wordt bewoond op een meer realistische manier weergeeft, waar je een Pokéball soepel kunt gooien en een gevecht kunt beginnen, of je kunt manieren vinden om Pokémon te vangen zonder te vechten.

Het is alsof het was voordat Pokémon en mensen elkaar ontmoetten.

Als je Pokémon Diamond en Pearl hebt gespeeld en de regio Sinnoh hebt verkend, zul je genieten van dit eerste avontuur in het verleden. Ik kan niet wachten tot het uitkomt

gevolgtrekking

Kortom, het lijkt erop dat Pokemon Legends: Arceus Het slaagt erin om klassieke Pokémon-spelmechanica te combineren met het terugbrengen van een nieuw gevoel van vrijheid in de serie… Pokemon Legends: Arceus Meer dan veelbelovend, we zullen wachten tot het spel klaar is om onze eigen mening te vormen en zoals altijd zullen we het niet nalaten om het met je te delen. In de tussentijd, voel je vrij om ons te vertellen wat je denkt in de comments.

READ  De adventskalender met gratis spellen is begonnen

Herinnering, Pokemon Legends: Arceus Het is verkrijgbaar vanaf 28 januari 2021 exclusief op Nintendo-schakelaar. Meer informatie met Ons vorige nieuws.

En