Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Anderlecht klopt Nordsjelland met een tweehonkslag van Verchatteren en een pass van Esposito

In hun eerste twee vriendschappelijke wedstrijden tegen de Denen uit Nordsjælland zaterdag in Nederland won Paars-Wit door in het laatste half uur het verschil te maken dankzij een tweehonkslag van Verschaeren, die zeker sterk was tijdens de voorbereidingen. Bij zijn tweede doelpunt werd de paarse nummer 10 uitstekend bediend door Esposito, die…30 seconden op het veld stond. Ook al heeft hij dan niet veel ballen, de Italiaan, die later op de middag ook het tweede duel zal spelen, miste zijn debuut niet, onder de ogen van voorzitter Vandenhaute en eigenaar Coucke in een gaaf Rolling Stones-shirt. .

Daarvoor was het Raman die heel vroeg in de wedstrijd de score opende na een grote rebound, waarbij Matzo gedurende de hele wedstrijd vanaf de zijlijn werd geëist. Een prima schot voor de spits die het daarna moeilijker had om zich voor te stellen.

De Denen, die in hun ploeg op Michael Essien kunnen rekenen, maakten aan het begin van de tweede helft gelijk met een fluitstraf na een overtreding van Kana. Hij probeerde een volledig verloren loonsverhoging van Hoedt te krijgen. Verdedigend zal Sporting niet gerust zijn, ondanks een prestatie van hoog niveau van jongeling Debast. Mykhaylichenko werd getest in het midden van de verdediging en zocht vaak zijn sporen. De vermoeidheid veroorzaakt door de intense cyclus, die dinsdag zal eindigen, kan nog steeds als een acceptabel excuus worden aangevoerd.

Anderlecht: Verbruggen (55 Coosemans); Debast, Hoedt, Mykahylichenko; Isaac, Kanna, Vershatern, Olson (69 Ait El Hajj), Amozo; Rafaelov (Esposito 69), Raman.