Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Analyse Laurent Hess: ‘Dopraz zette Khazari eindelijk in zijn beste rol’

Lancering echter! Voetbalclub AS Saint-Etienne: Kunnen we in betere tijden geloven?

Na vier opeenvolgende nederlagen op L1, waaronder voor Rennes (0-5), fataal voor Claude Boyle, en op Reims (0-2), dat sneuvelde in de wieg van Julian Sable, keerde ASSE gisteren terug naar de overwinning. In de Coupe de France in Lyon Deutscher (1-0) dankzij een doelpunt van Arnaud Nordin, midden in de eerste helft. Voor de eerste keer voor Pascal Dubras op de bank, introduceerden de Groenen de basis. Ze toonden een serieus gezicht, namen bijna geen risico, slaagden er niet in uit te blinken in de wedstrijd, en de ploeg van Lyon hield van begin tot eind bij elkaar.

Meer dan 9 en een half van de 9 is echt

Wat we ons van deze ontmoeting zullen herinneren, afgezien van het feit dat het doelpunt van Norden voortkwam uit een groot herstel, zoals Dobraz in zijn eerste training opdroeg om de druk op alle terreinen weg te nemen, is vooral de ietwat offensieve compositie van Savoyard. Na te zijn gewaarschuwd dat hij aan het einde van de eerste helft een penalty kreeg, zette Dupraz eigenlijk een systeem op met twee aanvallers. Maher op 4-4-2, bracht het Khazri-Krasso-duo voor het eerst op één lijn met de Tunesiër om de voormalige Epinal-speler te steunen. En op dat record was Khazri, in een vrije geest, verreweg de beste speler in het spel. Hij was aanvankelijk degene die Krasow in de baan zette voor de eerste kans van de wedstrijd voordat hij de Lyon-doelman liet schitteren in een halve bal, en vervolgens Nordin op het enige doelpunt van de wedstrijd stuurde door de bal voor de voeten van de tegenstander te recupereren. Thriller, Khazri zorgde ook voor verschillende vrije trappen. Hij benadrukte dat hij in zijn vak meer tussen de linies liep dan in spitzen speelde, zoals de afgelopen maanden vaak het geval was.

READ  Lazio: Maurizio Sarri hekelt de "onzin" van Darmanin

Aan zijn zijde staan ​​van Krasso, doorgegeven door Ignacio Ramirez, bevrijdde niet alleen Khazri, maar bracht het team ook in de goede richting. Noch Krasso noch Ramirez stonden gisteren echt in vuur en vlam, maar het lijkt erop dat Dupraz al een groot probleem met ASSE heeft gesignaleerd: hun gebrek aan aanwezigheid in het strafschopgebied. Want als Khazri dit seizoen verreweg de topscorer van Saint-Etienne is, liet zijn neiging om te dezoneren vaak een enorme leegte achter toen hij de stukken ontwikkelde. kant. De leegte die Dobraz vastbesloten lijkt te vullen…vooral omdat hij zijn aanvallers nodig zal hebben wanneer Khazri de oproep in januari mist, tijdens de African Cup of Nations, zelfs als de komst van een of twee aanvallende spelers een van de Winter Mercato de De prioriteiten van Verts.

samenvatten

Tijdens zijn eerste wedstrijd van de bank gisteren in Lyon Deutscher (1-0), zette Pascal Debraz Wahbi Khazri terug door de Tunesiër te verzamelen om Jean-Philippe Krasseau te steunen. Met succes sinds de ASSE overwinning, met een zeer goede partij van de kapitein.