Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Amin Mahfouz huilt live

Rechtsprofessor Amin Mahfouz barstte in tranen uit toen hij op zondag 26 juni 2022 met Hamza Belloumi op de Mosaque FM-radio verscheen, toen hij een vraag hoorde van toneelschrijver Leila Tobel over het ontwerp van de nieuwe grondwet.

Ik zou graag willen weten wat het artikel is dat u het nauwst aan het hart ligt in deze ontwerpgrondwet? Na deze vraag werd Amin Mahfouz overweldigd door emotie en benadrukte hij dat dit project een grote uitdaging vormt voor de leden van de Nationale Adviesraad, die hun best hebben gedaan om het aan te gaan.

Amin Mahfouz bevestigde ook dat de president van de republiek het recht heeft om enkele wijzigingen aan te brengen in het door de Commissie ontvangen project. ” We hopen echter dat de veranderingen het hart van het project niet zullen aantasten “.

Amin Mahfouz voegt eraan toe dat de leden van de commissie ook wachten op de definitieve versie van de president, die aan een referendum zal worden voorgelegd. ” We willen dat de president van de republiek ons ​​raadpleegt voordat de definitieve versie wordt gepubliceerd. Zeker nu we ons zorgen beginnen te maken. Het is nu zeven dagen geleden dat het project werd ingediend en we hebben nog steeds geen opmerkingen van de voorzitter. “.

jij

READ  'Schandalig gat': Franse banken verdedigen de kosten van bankongevallen