Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Amazon opent pre-orders voor Echo Dot (4e generatie) “Baby Yoda”

1

Na het ontwerpen van de Echo Dot (3e generatie) in 2020 met de Yoda nauwelijks gespeend op midi-chlorians, heeft Amazon een geschikte vierde generatie versie van de stemassistent onthuld, die nu beschikbaar is voor pre-order.

Ter gelegenheid van Star Wars-dag, gevierd op 4 mei, heeft Amazon een kleine verrassing onthuld voor fans van de lichtzwaard en slaaf-wookie: de stemassistent Echo Dot (4e generatie) zal binnenkort worden geïntroduceerd met ondersteuning in de Baby Yoda-pop, genoemd naar de mascotte van de tv-serie Mandaloriaans, Wiens tweede seizoen afgelopen winter werd uitgezonden op Disney +.

In 2020 werd ook de Echo Dot (3e generatie) geïntroduceerd met ondersteuning voor Grogu’s Ears (de echte naam van Baby Yoda in de serie), maar Otterbox, verantwoordelijk voor het ontwerp, moest zich aanpassen aan de nieuwe rondingen van de vierde generatie Echo Dot.

Ter herinnering: de Echo Dot 4 die door onze laboratoria is gegaan, kreeg aan het einde van de test een waardering van 3 sterren. Als deze assistent nog steeds erg beperkt is qua audiokracht, heeft hij toch zijn waarde bewezen en blijft het een aanbevolen optie voor Alexa-gebruikers die ruimte nodig hebben!

Volgens Amazon-teams wordt ondersteuning zonder problemen geïnstalleerd en is deze ontworpen om te communiceren met de Amazon Echo Dot zonder de uitwisselingen met Alexa te beïnvloeden. Een speciale antislip onderkant houdt het toestel net als de Millennium Falcon zeer snel stabiel!

Pre-orders voor deze ondersteuning zijn nu open in Frankrijk voor € 24,95, met eerste leveringen vanaf 10 juni 2021.

READ  Voltooi de Discord Paradise-missie in Fortnite om drie in-game-beloningen te verdienen!