Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Amazon Cloud gedeeltelijk uitgeschakeld

“We hebben de oorzaak van het probleem geïdentificeerd en werken er actief aan om het op te lossen”, aldus Amazon Web Services (AWS).

. cloud-service (computing op afstand)Amazone Volgens Amerikaanse gebruikers- en groepsrapporten viel het dinsdag gedeeltelijk en had het gevolgen voor veel industriële klanten.

“We hebben de impact van veel API’s gezien in de oostelijke regio van de VS”Amazon Web Services (AWS), de tak van het bedrijf die zich toelegt op de cloud, bevestigde zijn website om de goede prestaties van zijn diensten te controleren. “We hebben de oorzaak van het probleem gevonden en werken er hard aan om het op te lossen.” AWS is toegevoegd.

Veel getroffen services

Volgens de gespecialiseerde website Gizmodo, het e-commerceplatform van Amazon, Disney + .-streamingservice De Venmo (Paypal)-betaalapp werd getroffen door de storing. Investor relations-website Twitter, waar een conferentie met de nieuwe president Parag Agrawal live zou worden uitgezonden, plaatste dit bericht: “We hebben problemen met het verbinden met het AWS-netwerk” Die een Twitter-conferentie organiseerde. Deze conferentie is opgenomen en wordt online gezet zodra het netwerk weer operationeel is.Twitter is toegevoegd.

Gebeld, Amazon gaf geen verdere details. De website merkt echter op dat een storing ook van invloed is op: Bepaalde controle- en incidentresponshulpmiddelen, Vandaar de vertraging in de communicatie over het probleem.

zie ook – Julian Baio roept op tot “tijdelijke opschorting van Amazon-magazijnen”

READ  Airbus annuleert miljardendeal met Qatar Airways