Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Als u uw ecologische voetafdruk nog niet kent, heeft u dan uw leven gemist?

“We zijn nog steeds meer dan 4 ton! “ We zijn in 2050 en Julian, Melanie, Sophie, Celine, Lisa en de anderen zijn van streek. Misschien stappen ze niet in het vliegtuig, renoveren ze hun huis met een schop, verminderen ze hun consumptie van rood vlees en verminderen ze hun persoonlijke ecologische voetafdruk – dat wil zeggen, de hoeveelheid broeikasgassen die ze in hun dagelijks leven uitstoten om te eten, huisvesting te vinden, rond … – alle plafonds barsten nog steeds. Hun levensstijl bevat altijd veel kooldioxide, methaan en lachgas, en dit zijn gassen die ons naar de klimatologische afgrond leiden. een Plots brak het geluid van stilte uit over de bijeenkomst:

Heb jij ook geen workshop over omgevingsangst? “

Gelukkig is dat voorlopig allemaal een spel. Om 23 uur zijn we in maart 2021. Julian, Melanie, Sophie, Celine, Lisa en de anderen nemen deel aan een videoworkshop. “2 ton” werd georganiseerd door het bedrijf met dezelfde naam. Sommigen van hen zijn IT-consultants, anderen werken in marketing, ngo’s, SNCF of omscholing. Ze wonen in de omgeving van Parijs, Nice of Annecy … ze zijn allemaal hier omdat ze zich zo zorgen maken over onze toekomst in een wereld die heter is dan ooit.

Voordat ze lid werden van het platform, reageerden ze allemaal Vrij nauwkeurige vragenlijst. Hoe wordt hun huis verwarmd? Hoeveel kilometer rijden ze? Hoe vaak hebben ze hiermee gevlogen

Om de resterende 91% te lezen,
Test vrijblijvend het aanbod voor € 1, -.