Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Alles over de nieuwe staatssteun voor aanbestedingen

Goed nieuws voor alle regelmatige fietsers. Als onderdeel van de Finance Act 2022-amendement is een amendement aangenomen om de voorwaarden voor het verkrijgen van “Bike Bonus”-beloningen te verlengen. Gevolgen: Overheidssteun voor de aanschaf van een elektrische fiets is verhoogd van maandag tot en met 31 december 2022. Er komen extra fondsen beschikbaar voor mensen met een handicap of mensen met een laag inkomen, naar aanleiding van een besluit dat afgelopen zaterdag is uitgevaardigd in Staatsblad. 20 minuten Ik vertel je meer.

Wie maakt zich zorgen?

Volgens het decreet betekent het ‘cursuskopers’ en ‘professionals in’de auto’s en fietsen.” Simpel gezegd: “elke burger heeft er toegang toe”, aldus Thibaut Kerry, advocacy director bij de Federation of Bicycle Users (FUB). “Voorheen moest de app voor fietsbeloningen worden betaald door gemeenschappen, die geplaagde gebieden die zich niet hebben ontwikkeld Nadat het fietsbeleid is ingevoerd”, bevestigt de manager.

De tweede nieuwigheid, de verbetering van de hulp aan gezinnen met een laag inkomen, “die een referentie-inkomen per eenheid van minder dan 6.300 euro hebben”, identificeert Thibaut Kerry, evenals voor mensen met een laag inkomen. onvermogen. Als u zich in deze situatie bevindt, kan de hulp oplopen tot 400 euro. Anders stijgt de steun van 200 naar 300 euro.

Ik bood nog een hulp aan

Als het kopen van een elektrische fiets niet in uw plannen staat, weet dan dat er nog steeds gebruik kan worden gemaakt van hulp voor andere soorten fietsen. fiets Vouwwagen, lading en zelfs een fietskar: de maximale beloning stijgt naar 2.000 euro voor gezinnen met een laag inkomen en mensen met een handicap. Behoort u niet tot deze categorie, dan kunt u toch profiteren van een hulp van 1.000 euro.

READ  Hoe kan Frankrijk de twee miljoen doses AstraZeneca-vaccin in zijn bezit elimineren?

Voor klassieke fietsenEn de Alleen mensen met een laag inkomen en mensen met een handicap kunnen een bijstandsuitkering krijgen die gelijk is aan 40% van de aankoopprijs, ofwel tot 150 euro. Eindelijk, als ze van de auto af willen vervuiling Voor de aanschaf van een elektrische fiets kan de ombouwpremie oplopen tot 3000 euro. Het bedrag zal 1.500 euro zijn voor andere begunstigden.

Nep goed nieuws?

Zelfs als FUB een “goede start” begroet, wijst Thibaut Quéré op enkele tinten op het bord. Vier, meer precies. “De assistentie bedraagt ​​niet meer dan 300-400 euro voor de beloning van de elektrische fiets”, klaagt Thibaut Kerry eerst. Het tweede negatieve punt is dat van het type fiets dat in aanmerking komt. “Het gaat gewoon over elektrische fietsen Dure, nieuwe, mechanische en opgeknapte fietsen worden niet geraakt door de steun”, aldus het federatielid.

Vervolgens meent laatstgenoemde dat een “groot investeringsplan voor fietsroutes” wenselijk zou zijn om te voorzien in de nodige infrastructuur voor een breder gebruik van de fiets. Ten slotte is er een onzekerheid: in verband met de verlenging van deze bijstand, die momenteel pas op 31 december 2022 wordt uitbetaald.

READ  Face à la baisse des températures, RTE active son signal jaune en Ile-de-France et en Normandie