Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Alleen een genie met een hoog IQ kan deze kleine rekenkundige bewerking oplossen

Alleen een genie met een hoog IQ kan deze kleine rekenkundige bewerking oplossen

We hebben allemaal wiskundige vaardigheden nodig in ons leven, of het nu gaat om het berekenen van onze rekeningen, wekelijkse boodschappen, of het maken van een jaarlijks budget en hoe we ons maandelijks inkomen kunnen gebruiken. Flexibiliteit van denken en wiskundige berekeningen zijn enkele van de vaardigheden die nodig zijn om deze problemen op te lossen.

Wiskundige intelligentie vertegenwoordigt over het algemeen uw vermogen om te denken en elementaire rekenkunde uit te voeren. Het helpt je ook geometrische vormen te begrijpen en vergelijkingen te manipuleren.

Als je je intelligentie wilt testen, is deze wiskundepuzzel iets voor jou, probeer erachter te komen hoe je de gelijkheid van getallen kunt verklaren, als het duidelijk is dat er geen is.

Deze puzzel heeft alle kenmerken om een ​​van de spannendste uitdagingen van dit moment te worden. Probeer dit probleem op te lossen, je zult versteld staan ​​van het resultaat!

Op internet zijn veel gebruikers enthousiast over puzzels om op te lossen en te delen met hun vrienden en geliefden.
Onder deze zijn de meest succesvolle wiskundige puzzels.
Sommige zijn complexer dan andere, maar ze vereisen allemaal logica en kennis Sport regels.

Als je ook van puzzels houdt, probeer dit probleem dan op te lossen en publiceer de oplossing in een bestand opmerkingen .

Wat is het resultaat van gelijkheid?

Als je even de tijd hebt genomen om naar de afbeelding bovenaan de pagina te kijken, zul je merken dat er een aantal links zijn.

Instinctief zijn we gedreven om op te geven of kijk eens naar mij De oplossing , maar probeer de impuls te weerstaan! De voldoening die we krijgen van het oplossen van de puzzel alleen zal ons belonen voor al onze inspanningen. Dus als je klaar bent, probeer dan het juiste resultaat van de laatste gelijkspel te raden