Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Alle nieuwe functies van Cyberpunk 2077 patch 2.1: metro, romances, motorfietsen…

Alle nieuwe functies van Cyberpunk 2077 patch 2.1: metro, romances, motorfietsen…

CD Projekt RED heeft de geweldige Cyberpunk 2077 update 2.1 gepresenteerd. Ontdek veel nieuwe functies in het programma, waaronder het metrosysteem, nieuwe voertuigen en verbeterde romances.

Cyberpunk 2077, uitgebracht in december 2020, heeft een chaotische reis achter de rug. Na hevige kritiek te hebben gekregen vanwege de desastreuze toestand bij de release, duurde het een paar jaar en talloze updates voordat de futuristische open wereld van CDPR uiteindelijk (althans gedeeltelijk) de harten van spelers herwon.

Na Update 2.0 die de game op zijn kop zette, en vervolgens de Phantom Liberty DLC die werd geprezen door critici en spelers, is CD Projekt RED weer bezig met Update 2.1, gepland voor release op 5 december 2023.

Artikel gaat verder na advertentie

Als er eenvoudige bugfixes te verwachten waren, heeft de studio de verwachtingen overtroffen. Veel functies waar de community veel om vraagt, zullen in de game worden geïntegreerd, dus hier is een overzicht van alles wat er in Cyberpunk 2077 update 2.1 komt.

Aankomende functies in Cyberpunk 2077 update 2.1

Het metrosysteem van Night City

CD-project rood

Hoewel de eerste trailer van Cyberpunk 2077 uit 2018 liet zien dat V in de metro in Night City reed, slaagde de game er uiteindelijk niet in een effectief metrosysteem op te leveren.

Dingen staan ​​op het punt te veranderen dankzij NCART, het futuristische metrosysteem in Cyberpunk 2077 update 2.1.

Artikel gaat verder na advertentie

CDPR heeft nu aangekondigd dat Update 2.1 NCART (Night City Area Rapid Transit), een bruikbaar metrosysteem, zal introduceren. Deze functie verbindt 19 stations langs vijf afzonderlijke lijnen door de stad. Bovendien krijgen spelers de mogelijkheid om zittend met NPC’s te communiceren en de hele reis te ervaren als ze dat willen.

Draagbare radio

Cyberpunk 2077 draagbare radioCD-project rood

Update 2.0 bracht veel nieuwe radiostations en muziek naar Night City Radio. Net zoals je tijdens het autorijden graag naar een nummer van Johnny Silverhand of de soundtrack van de Edgerunners luistert, kun je met versie 2.1 ernaar luisteren terwijl je door Night City slentert of in de metro zit.

Artikel gaat verder na advertentie

Deze draagbare radio heeft een instelbaar volumeniveau en wordt automatisch uitgeschakeld wanneer in-game audio van cruciaal belang is, bijvoorbeeld tijdens gesprekken of gevechten.

Moeilijkere gevechten met bazen

Adam Smasher in Cyberpunk 2077CD-project rood

Hoewel er veel legendes rond de beroemde Adam Smasher bestaan, waren veel spelers teleurgesteld toen ze deze machtige huursoldaat in korte tijd en zonder de minste moeite versloegen.

Met Cyberpunk 2077 patch 2.1 zou Adam Smasher, net als de andere bazen van de game, meer spannende uitdagingen moeten bieden.

Met een hogere moeilijkheidsgraad, nieuwe technieken maar ook een kunstmatige intelligentie die zich effectief aanpast aan de lichaamsbouw van de speler, beloven de baasgevechten bijzonder episch te worden.

Artikel gaat verder na advertentie

Nieuwe voertuigen, frequente achtervolgingen en races

Nieuwe auto in Cyberpunk 2077CD-project rood

Aan Cyberpunk 2077 update 2.1 worden vijf nieuwe motorfietsen van bekende fabrikanten toegevoegd, evenals een cabrioletversie van Johnny Silverhands Porsche 911. De auto heeft een tweekleurige zwart-gele kleur, aangevuld met Night City-technologie.

READ  Ninja Theory (Hellblade): Het belang van details die een indruk achterlaten! | Xbox One

Bovendien krijgen spelers toegang tot nieuwe races met Claire, waarbij elke gewonnen race hen een Autofixer-tegenstander oplevert. Achtervolgingen zullen een belangrijker onderdeel worden van de Cyberpunk 2077-ervaring.

Om te eindigen met vierwielige voertuigen heeft de NCPD eindelijk chauffeurs opgeleid die deze naam waardig zijn, en het zal veel moeilijker zijn om eraan te ontsnappen.

Artikel gaat verder na advertentie

Motortrucs

Motortruc in Cyberpunk 2077CD-project rood

Na Update 2.1 kunnen spelers trucs uitvoeren op hun motorfiets, of het nu een wheelie, een salto in de lucht of gewoon een drift is. Bovendien hebben spelers ook de mogelijkheid om snel genoeg over muren of zelfs plafonds te rijden, waardoor de motorrijervaring nog leuker wordt.

De update voegt de mogelijkheid voor V toe om tijdens het motorrijden messen en bijlen naar vijanden te gooien, waardoor gevechtsrijden een leuke ervaring wordt in Night City.

Verbeter romances

Judy in Cyberpunk 2077CD-project rood

De ontwikkelaars bij CDPR raakten nauwelijks het onderwerp romances aan, maar de gameplayvideo’s die werden gebruikt om de conferentie te illustreren lieten niet na de belangrijke veranderingen in romances in Cyberpunk 2077 te plagen.

Artikel gaat verder na advertentie

We zien Jodi in V’s appartement, nieuwe sms-berichten en zelfs een nieuwe missie. Alles wijst erop dat de studio sterk geïnspireerd is door verschillende populaire mods die meer diepgang geven aan de verschillende romances van Cyberpunk 2077.

Diverse toevoegingen

Ten slotte zijn er nog een aantal andere kleine features – vooral gerelateerd aan toegankelijkheid – gepland voor update 2.1:

  • Vergroot de lettergrootte
  • Uitgebreide HUD-instellingen
  • Adaptieve triggerinstelling voor PS5-controller
  • Wapenrecycling voor cyberapparaten
  • Tijdslimiet die kan worden overgeslagen voor het hacken van minigames
  • Nieuwe krabkatten, ter begeleiding van Nibbles
READ  Pas op voor WhatsApp Rose: de update is een virus dat je telefoon bestuurt

Gelukkig hoeven we niet lang te wachten voordat we alle nieuwe functies van de Cyberpunk 2077 2.1-update kunnen testen, aangezien de patch op 5 december 2023 zou moeten verschijnen.

Artikel gaat verder na advertentie