Algerije klaart de klus tegen Oeganda, Senegal en Mali onderweg

In hun eerste wedstrijd in deze kwalificatiewedstrijd die meetelt voor de Africa Cup of Nations 2023, die gepland staat in Ivoorkust, ontving Algerije Oeganda om de rally in juni beter te kunnen starten. Voor deze ontmoeting besloot Djamel Belmadi om Touba te vertrouwen in zijn verdediging op 3, terwijl hij Balali en Ghazal Soleimani vergezelde in de aanval. Wat zijn tegenstander betreft, Milutin Sredojevic zette Miya naast Okello op 4-4-2. Vanaf het begin van de eerste helft probeerden de Foxes, geduwd door hun supporters die aanwezig waren in het stadion van 5 juli 1962 in Algiers, te proberen de fout in het laatste derde deel te ontdekken.

Wat volgt er voor deze advertentie?

Deze hegemonie werd belichaamd door Ras Balali, die het bijbehorende raamwerk (de negende) sponsorde. De kranen hielden echter een goede verdediging in stand alvorens te kraken met een vrije trap van Soleimani in het doelgebied, gevolgd door Mandy in de openingswedstrijd voor de Groenen (1-0). Als Algerije het ritme van de ontmoeting leek te beheersen, veroorzaakte Ocho een ghazal-fout in het dak, wat synoniem is met de strafschop voor de bezoekers, maar Mia struikelde over Zaghba (37). Bij zijn terugkeer uit de kleedkamer moesten de Groenen wachten tot de 80e minuut om getuige te zijn van de pauze, dankzij Blailey, de prachtige nummermaker voor het dak, voordat ze Luquego bluffen.

Senegal en Mali roaming

In de andere partijen van de avond maakte Senegal korte metten met Benon dankzij de smeulende Sadio Mane. Dankzij een hattrick scoorde hij in minder dan een uur spelen, de nummer 10 van de Lions en Liverpool werd de topscorer in de selectiegeschiedenis, voor Henri Camara. Dankzij Olaitan (88) zakten The Squirrels aan het einde van de wedstrijd naar beneden. Door de overwinning behaalde Aliou Cisse de eerste plaats in Groep L, profiterend van een gelijkspel tussen Rwanda en Mozambique.

READ  Mercato: er ontstaat een nieuwe trend voor Pogba

Ook Mali zwierf naar huis, dit keer tegen Congo-Brazzaville. Stade de Reims-spits Bilal Toure onderscheidde zich in de eerste helft door een tweehonkslag, die het resultaat verslechterde met twee doelpunten van M. Camara en Coulibaly. Wat te passen tegen Gambia, winnaar uit Zuid-Soedan eerder vandaag. Ten slotte versloeg Mauritanië Soedan gemakkelijk dankzij zijn spits A. Camara, die voor het einde van de eerste helft twee doelpunten maakte. De kandidaten kalmeerden niet op deze eerste kwalificatiedag…