Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Al-Khalifi klopt op het gemeentehuis en doet een grote aankondiging over de winterse transferwindow en de komst van een investeerder!

De elfde wereld begon CDM 2022: Duitsland weer bovenaan? Analyse door Patrick Gillow!

Nasser Al-Khelaifi gaf Paris Saint-Germain een update. Momenteel in Qatar om het WK bij te wonen, veegde de laatste het nieuws van de club van de hoofdstad in de kolommen het team. De president van Paris Saint-Germain verklaarde dat de mediastrijd begon met de gemeenteraad van Parijs over het Parc des Princes. Nasser Al-Khulaifi, die graag het hek wilde kopen, dreigde hem enkele weken te verlaten nadat de onderhandelingen waren mislukt: “Met of zonder veld, het is anders. Daarna hoorde ik de gemeente zeggen: Nasser speelt met ons, nee, Nasser speelt niet. Ik hou van het Parc des Princes, ik heb het altijd verdedigd, het is het hart van PSG.” . Als het redelijk is, blijven we voor altijd in het park. Maar we bevinden ons in een situatie waarin het niet meer mogelijk is. Ooit moesten we 2.000 plaatsen sluiten vanwege een probleem. De technologie is ook niet op peil ” Paris Saint-Germain heeft niet het stadion om het hoogste financiële en zelfs sportieve niveau te bereiken. Ik zal je een voorbeeld geven: als onze fans dichter bij het stadion zouden staan, vlak achter de keeper, zouden we 6 of 7 doelpunten maken met hun druk (lacht). We hebben 100 opeenvolgende games gevuld en mensen weggehouden.’

Nasser Al-Khulaifi antwoordde Voor de aanvallen van Emmanuel GregoireSenior Vice-President Anne Hidalgo: “Hij praat veel. Voor ons vertelt hij ons iets en in de krant is zijn verhaal anders. Dit kan ik niet accepteren. Als er een probleem is, praten we face-to-face. Niet in de krant. Als ik een bericht heb , ik doe het direct.” Voor de overduidelijke dreiging om het hek te verlaten: “Ik zeg je de waarheid, we hebben geen keus. Ik zei het tegen het stadhuis in Parijs. We kunnen niet in deze omstandigheden blijven. Als we iets kunnen doen, zullen we blijven. Maar we willen niet werkeloos blijven. Het stadsbestuur moet nadenken over ons aanbod We zijn al meer dan 80 miljoen euro geïnvesteerd op het veld Wat deed het stadsbestuur tegelijkertijd? […] Als ze ons aanbod niet willen accepteren, vertrekken we. Wij dreigen niet. We schudden elkaar de hand, bedanken het stadsbestuur en nemen afscheid. »

Paris Saint-Germain staat open voor de komst van een nieuwe investeerder

Naast de kwestie van het stadion sprak Nasser Al-Khelaifi over een gerucht De komst van een nieuwe investeerder. En Al-Qatari ondersteunt het: “Gisteren werd mij gevraagd: klopt het dat je PSG na het WK gaat verkopen? Ik antwoordde: ‘Ah, je vertelt het me. Er zijn veel belangen. We kijken naar twee dingen. Een investeerder en een strategische partner.” , en het tweede deel is het belangrijkste. Als deze entiteit de club kan en wil helpen groeien, waarom niet?”

Paris Saint-Germain is niet van plan om in de winterse transferperiode aan te werven

Aan de andere kant verduidelijkte de president van Paris Saint-Germain de zaken met betrekking tot de winterse transferperiode. De Capital Club mag geen aanwerven: “We zullen zien, maar ik denk het niet. We hebben niemand nodig. We moeten hetzelfde team houden. Ik denk dat we een teamgeest hebben gevonden en dat het goed gaat.”

Samenvatten

Nasser Al-Khelaifi sprak uitvoerig over de situatie van Paris Saint-Germain, van de onderhandelingen met het stadsbestuur over de aankoop van het Parc des Princes tot de komst van een potentiële investeerder in de hoofdstad.