Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Adviescommissie: de External Communication Bubble stijgt naar 10 en Horeca heropent haar balkons op 8 mei

De voorzitter van de PS, Paul Magnette, deed een beroep op Bel RTL om “de toezeggingen van de autoriteiten te respecteren”, met name in het belang van de horeca en de culturele sector.

Hij zei: “Als we ‘niet 1ᵉʳ bedoelen omdat we de socialisten niet willen behagen, omdat het dag van de arbeid is’, dan zal ik me niet aan een symbool vastklampen O mijn God. Laten we zeggen 3 en dan mei. “Het is duidelijk dat dit allemaal de restaurantindustrie is.” Die zou begin mei heropend moeten worden, vervolgde het hoofd van de Socialistische Partij Erkennen dat het gemakkelijker was om de situatie buiten en op de terrassen aan te pakkenWaar het risico op besmetting met het Coronavirus lager is.

De kwestie van heropening van voorzieningen in de horeca op 8 mei Volgens Magnet werd binnen het Federal Select Ministerial Committee (de “kern”) genoemd dat er geen beslissing was genomen. Er was geen overeenstemming, er was een eerste discussie., Bevestigd.


“Voor mij zouden de stands op 1 mei open moeten zijn.”

Jan Ham

Vlaams minister-president

Aan Vlaamse kant is minister-president N-VA het eens met de inhoud van PS. “Voor mij zouden de stands op 1 mei open moeten zijn”, verklaarde hij. Jan Ham Recht voor de partijcommissie.

READ  De epidemie treft de hele stad