Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Achnaton weigert zich ondanks ziekenhuisopname nog steeds te laten vaccineren: “Ik heb lang genoeg geleefd…”

IAM group heeft in december 2021 een boxset van vier EP’s uitgebracht met de titel basisrijmpjes. De tour die bij deze nieuwe compositie hoorde, werd twee keer geannuleerd en vervolgens verschoven naar 2022. Maar sindsdien hadden al deze projecten in het water kunnen vallen.AchnatonZijn echte naam is Philip Fragon -, Een lid van de bende van de rapper werd afgelopen zomer het slachtoffer van de Covid-19-pandemie.

Ik ben niet tegen faxen, ik ben tegen opschonen

Op zondag 1 augustus 2021 had Achnaton verzorging gekregen van de vitale afdeling spoedeisende hulp van het Timon Hospital in Marseille vanwege kortademigheid. Een familielid noemde zelfs longontsteking. Angst is meer dan kwaad voor de 53-jarige artiest die als geheel nog steeds weigert hem Pfizer of Moderna te injecteren. “Ik ben niet tegen faxen, ik ben tegen opschonenBenadrukt in winkelkolommenE hier. Ik zou het gedaan hebben vanuit het Pasteur Instituut als dat mogelijk was. Ik luister liever naar het maatschappelijk middenveld dan naar professionele politici die in het spel van junior sterren nog slechter zijn dan de anderen!

Als ik geïntubeerd zou moeten worden, zou ik er tegen zijn

De leden van de IAM-groep zijn al lang fel tegen deze vaccinatie tegen Covid en het maken van een gezondheidskaart en vervolgens een vaccinvergunning. Achnaton is afgelopen augustus overleden.4 of 5 uur“Op de intensive care om zuurstof te herstellen en daarna drie dagen onder observatie gebleven. Maar hij betreurt de mediahysterie meer dan het feit dat ze niet is ingeënt.”Mijn zogenaamde intensive care-team maakte meer lawaai dan onze albumsHij voegt de vader van drie kinderen toe. Dit zit me dwars. Als ik zou moeten intuberen, zou ik me ertegen verzetten. Ik heb lang genoeg geleefd…

READ  Mauriac Award - 01-14-2022

Vind het interview van Achnaton in het tijdschrift Ici, nr. 1779, 7 januari 2022.