Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Aanbeveling voor degenen die een hartinfectie hebben gehad – La Nouvelle Tribune

Sommige mensen die een dosis hebben ingenomen RNA (boodschapper) U bent vatbaar voor hartontsteking, waaronder myocarditis of pericarditis. Zelfs als deze gevallen zeer zeldzaam zijn in de gerapporteerde gebieden, zijn de risico’s op infectie lager in vergelijking met de voordelen die de genoemde vaccins bieden. Nadat deze gevallen naar voren kwamen, hebben de Canadese gezondheidsautoriteiten onlangs aanbevelingen gedaan.

“We houden de ontwikkeling van de situatie nauwlettend in de gaten”

Voor mensen die problemen hebben gehad met pericarditis of myocarditis na de eerste dosis van het vaccin, adviseerde de Nationale Adviescommissie Vaccinatie (NACI) Wacht tot er meer informatie beschikbaar is voordat u de tweede dosis krijgt.. In zijn verklaring zei Dr Shelley DicksDe voorzitter van de commissie zei: “We volgen nauwlettend de ontwikkeling van zeldzame gevallen van myocarditis of pericarditis die optreden na toediening van het mRNA-vaccin bij jonge mensen. NACI wordt aangemoedigd dat het klinische beeld mild lijkt en snel verdwijnt”. Daarnaast heeft de NACI mensen aanbevolen die een vaccin willen krijgen mRNA Let op “Zeer zeldzaam risico op het ontwikkelen van myocarditis of pericarditis na immunisatie”.

Merk op dat de Canadese autoriteiten gerustgesteld hebben over gevallen van myocarditis en pericarditis. directeur van de volksgezondheid, Theresa TamHij benadrukte dat de voordelen van vaccinaties mRNA Verhoog uw risico op het ontwikkelen van myocarditis of pericarditis. “Ik wil de Canadezen laten weten dat de voordelen van de COVID-19 mRNA-vaccins nog steeds opwegen tegen hun potentiële risico’s. Het is belangrijk dat iedereen zijn tweede dosis van het vaccin krijgt om te profiteren van de best mogelijke bescherming” aangekondigd.

READ  Van de voedselemulgatoren E471 en E407 wordt vermoed dat ze het risico verhogen