Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

7 gratis pc-games om in te wisselen met Amazon Prime, inclusief het schrijven van een cult-epos

7 gratis pc-games om in te wisselen met Amazon Prime, inclusief het schrijven van een cult-epos

Freebox Delta- en Revolution-abonnees: 7 gratis pc-games om te verzamelen met Amazon Prime, waaronder een deel van een cult-saga

Elke maand biedt Prime Gaming tonnen games om te ontdekken op pc, abonneer je gewoon op Amazon Prime om ze te krijgen. Hier is de keuze van het moment.

Inbegrepen in de Freebox Delta-aanbieding en Zes maanden aangeboden aan abonnees van Freebox RevolutionAmazon Prime biedt toegang tot vele voordelen: Prime Video, muziekstreaming… maar ook gratis content voor spelers die Prime Gaming gebruiken.

Concentreer je op de games die je in maart bij Amazon Games ophaalt. Op het moment van schrijven zijn er zeven nieuwe games beschikbaar. De meeste spellen zijn zelfs beschikbaar Volgende mei 2. De afgelopen maanden heeft Amazon gewerkt aan het diversifiëren van games en zelfs het aanbieden van grote licenties die toegankelijk zijn vanaf geselecteerde platforms aan uitgevers.

Betreed de legende met The Elders Scrolls IV: Oblivon op Gog

RPG gestyled in Game of the Year-versie. Fans van open wereld, epische avonturen en vrijheid van actie, je kunt het niet missen. In deze vierde aanpassing van de saga “The Elder Scrolls”, speciaal gepopulariseerd door Skyrim, kun je ervoor kiezen om een ​​personage te avataren dat op jou lijkt of niet, om je eigen avontuur te creëren: volg de hoofdmissie of verken de wereld, de keuze is aan jou . Wees gewaarschuwd, het spel is misschien een beetje gevorderd, maar als je eenmaal door de graphics bent gegaan, zou je in de verleiding moeten komen om te experimenteren.

Om deze game te verzilveren heb je een Gog-account nodig, die je kunt downloaden launcher hier. Zodra uw account is aangemaakt, haalt u de spelcode op uw Prime Gaming-pagina op en gaat u vervolgens naar GoG, in het gedeelte Bibliotheek en klikt u op “+”. Selecteer “Gebruik GOG-code” en plak uw code, dan kunt u deze installeren.

READ  Waarom heet ze Isabelle van Nintendo Marie in Frankrijk?


Plants vs. Zombies: Strijd om Neighborville op de Origin

Het is tijd om het hout op te sturen. Ervaar de verbazingwekkende sensatie van gevechten en herover Neighborville. Plants Vs Zombies: Battle For Neighborville is het derde deel in de Plants Vs Zombies: Garden Warfare-serie. Je speelt als het zombieteam of het fabrieksteam en je moet het opnemen tegen het andere team in multiplayer-spelmodi.

Er moet een ander platform op je pc zijn geïnstalleerd om van deze game te kunnen genieten, namelijk Origin. gewoon omDownload het platform naar uw computerMaak een account aan en voer de code in die wordt weergegeven op Prime Gaming صفحة pagina om het spel op te halen. Klik hiervoor op Spel toevoegen en vervolgens op Productcode gebruiken in het gedeelte Mijn spelbibliotheken.


5 games om te pakken van Amazon Games

Je kunt ontdekken pen en papier melkweg, het vervolg op Knights of Pen and Paper, geïnspireerd op het rollenspel op tafel uit de jaren negentig, met campagnes gebaseerd op internetgesprekken met modemverbindingen en een sci-fi-universum. Deze nieuwe versie van de serie geeft je een completer turn-based vechtsysteem, meer opties voor personageaanpassing, ruimteverkenning en scheepsgevechten, terwijl het kenmerkende gevoel voor humor van het verhaal behouden blijft.

Je kunt ook proberen nano Het nieuwste avontuur in de Typing Chronicles-franchise en de spirituele opvolger van de populaire Epistory. Schaduw kruipt in het hart van magie. Speel als een jonge bibliothecaris die de geheimen en wonderen van een stervende wereld ontdekt en duistere waarheden onthult.

https://www.youtube.com/watch?v=Z1K5-sHT1FI

READ  Hij verkoopt zijn verzameling van 2.200 consoles voor bijna 1 miljoen euro op eBay

Als je de eerste compositie hebt geprobeerd die onlangs al op Prime Gaming werd aangeboden, ga dan verder met Monkey Island 2: LeChuck’s Revenge speciale editie.Piratenleerling Guybrush Threepwood en piratenzombie LeChuck keren nu terug in het favoriete avonturenspel van fans. Deze nieuwe aflevering biedt fans nieuwe functies van de Special Edition, waardoor ze de wereld van Monkey Island als nooit tevoren beleven.

Ascentie Gilde Het is een mix van tactische turn-based gevechten en realtime gameplay, waarin je rol bestaat uit korte actievolle gevechten. Plan, leer strategieën en activeer krachtige kettingreacties, maar wacht niet te lang: de klok stopt nooit met tikken als je omhoog gaat.

Heb je al eerder raap gespeeld? Betreed een maf avontuur met Raapjongen pleegt belastingontduiking. Wees de belastingbetaler te slim af, los groentepuzzels op en vecht tegen gigantische wezens in je zoektocht om een ​​corrupte groenteregering omver te werpen!

Hoe spellen te herstellen

Voorheen was het nodig om naar een webpagina te gaan die was gewijd aan het inwisselen van de rechten op games die door Prime Gaming worden aangeboden, en vervolgens naar de Twitch-app om ze te installeren. Amazon heeft alles samengebracht in één app: Amazon Games.

U kunt het downloaden door te klikken op deze linken log vervolgens in met uw Amazon Prime-inloggegevens. Op dezelfde interface vindt u dus uw gratis games om in te wisselen en te installeren.

Je moet dan op Installeren klikken en zodra de procedure is voltooid, kun je het spel starten. Ter herinnering: Prime Gaming is inbegrepen voor abonnees van Freebox Delta en een aanbieding van 6 maanden voor abonnees van Freebox Revolution en is als optie beschikbaar voor alle andere abonnees met een Amazon Prime-abonnement voor € 5,99 per maand.

READ  Video: Moonswatch Snoopy veroorzaakt “rellen” ondanks dat winkels vroegtijdig openen vanwege “veiligheidsproblemen”