Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

600 Chinese merken werden gediskwalificeerd vanwege fraude met opmerkingen

NSVerbannen van Amazon Marketplace vanwege fraude met reactiesEn 600 Chinese merken Tegenaanval. Hoewel ze toegeven dat ze de regels die sinds 2016 zijn opgelegd door
Amazone Om te stoppen met het zoeken naar gloeiende taxaties op gerechtelijke wijze, in ruil voor kortingsbonnen vaak, vragen deze bedrijven (bekend onder de namen Sopownic, Slaouwo, Deyixun, Cstech, Recoo Direct, Angelbliss en Tudi) toch om terugbetaling van wat ze hebben verdiend voordat ze worden geëlimineerd, wat ze waarderen in de honderden duizenden dollars.

zij klacht Het is gebaseerd op hun wens om “gelden terug te vorderen die onwettig en ten onrechte door Amazon zijn ingehouden” en “een einde te maken aan alle verdere verduistering en misbruik van fondsen die wettelijk en wettelijk verschuldigd zijn aan duizenden Amazon-verkopers en -handelaren.”

Verdediging en tegenaanval

Beide partijen presenteren hun argumenten. Amazon specificeert echter in zijn overeenkomst over zakelijke beslissingen dat het zich het recht voorbehoudt om merkfondsen aan te houden die de regels niet respecteren. Maar daar willen de bedrijven het niet bij laten: Amazon, dat de distributie van de artikelen verzorgt, had eerder moeten opmerken dat het cadeaubonnen aanbood aan klanten die ze verlieten. goede raad Ze had toen moeten reageren. We zullen begrijpen dat de zaak verre van gebroken is.

READ  Komt u in aanmerking voor glasvezel? De officiële Arcep-dekkingskaart is bijgewerkt