Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

50% van de volledig gevaccineerde volwassenen is bereikt in de Verenigde Staten

President Joe Biden heeft zich ten doel gesteld dat 70% van de volwassenen in de Verenigde Staten ten minste één dosis moet krijgen tegen de nationale feestdag van 4 juli.

Artikel door

gepubliceerd

Bijwerken

leestijd : 1 minuut.

“Nu is 50% van de Amerikaanse volwassenen volledig gevaccineerd!”Cyrus Shahbar, verantwoordelijk voor het monitoren van gegevens over de Atlantische Oceaan, tweette. Op dinsdag 25 mei maakte het Witte Huis in de Verenigde Staten bekend dat 50% van de volwassenen volledig is ingeënt tegen Covid-19. Dit betekent dat deze mensen één injectie met vaccin van Moderna of Pfizer-BioNTech hebben gekregen, of een enkele injectie met vaccin van Johnson & Johnson. Meer dan 60% van de volwassenen (bijna 160 miljoen mensen) heeft al minstens één dosis van een van de drie in het land toegelaten vaccins gekregen.

Na een trage start eind 2020 leidde de regering van president Joe Biden de massale vaccinatiecampagne. De president stelde zich ten doel dat 70% van de volwassenen in de Verenigde Staten op 4 juli ten minste één dosis had gekregen.

READ  Chili stemt voor een fundamentele herschrijving van de grondwet die het van Pinochet heeft geërfd