Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

3×3 Basket – Wereldbeker U-23 (TV / Uitzending) Op welke zenders zijn de laatste etappes te bekijken?

3×3 Basket – Wereldbeker U-23 (TV / Uitzending) Op welke zenders zijn de laatste etappes te bekijken?

Onze twee Franse teams hadden gemengde fortuinen, maar bereikten de kwartfinales van de U-23 World Cup. Lees op zondag 09 oktober 2022 hoe je de slotetappes kunt volgen!

Op tv-zenders die de 3×3 U23 Basketball World Cup volgen ?

📺 Aanstaande zondag 09 oktober kun je volgen Wereldbeker basketbal U-23 3×3 Live vanaf 15.30 uur op L’Equipe.

Toegang tot het teamkanaal

Hoe ontvangt u L’Equipe? Voor mensen met ADSL op Orange, Free, SFR, Numéricable, Bouygues, Darty en Fransat. Kanaal 21. Voor mensen met kabel en satellieten, Canalsat 79. Het kanaal is ook beschikbaar op Fransat- en TNT-satellieten, op BIS TV voor abonnees die de show ontvangen via Eutelsat 5W. Het is ook mogelijk om de zender live te bekijken op de website van L’Équipe en vanaf mobiele telefoons en tablets met behulp van de L’Équipe-app (IOS en Android).

hoe te kijken Wereldbeker basketbal U-23 3×3 uitzenden ?

💻 Aanstaande zondag 09 oktober, uitzending Live vanaf 12.30 uur. In feite zal het mogelijk zijn om alles te volgen Wereldbeker basketbal U-23 3×3 ga verder met je leven Sectie “Live” l’Equipe.fr. Ook kun je altijd de wedstrijden van het Franse nationale team vinden in Replay Op het L’Équipe platform en in de wereld van L’Équipe Live.

De aanduiding is nu regelmatig op de antennes van de L’Équipe-groep, en Basketbal 3×3 Deze week terug naar L’Équipe live. Groepsritten volgen op woensdag en vrijdag van 10:40 tot 20:00 uur non-stop, voor de laatste etappes op zondag van 12:30 tot 20:15 uur.

live team Het is eenvoudig, herspeelbaar en voor iedereen toegankelijk. Registreer je met een e-mailadres en wachtwoord en profiteer gratis van de beste sporten op de website en app van L’Équipe.

READ  Slechts acht landen hebben ooit een WK gewonnen: hier is de lijst met winnaars

Ga naar L’EQUIPE.FR (Live)

Dit kun je ook volgen U23 Basketball World Cup 3×3 streaming en live op het kanaal YouTube-viba en verder Olympisch kanaal

Vergaderprogramma van vandaag

Het belangrijkste is gegarandeerd voor onze Franse U-23-teams die in de kwartfinales aanwezig zullen zijn. jongens Het was een moeizame start tegen Polen (16-19) voordat hij recordoverwinningen boekte tegen Oekraïne, Brazilië en Nederland. leeftijdsgenotenArthur Proyas Hij eindigde als tweede in de groep achter de Poolse reuzen Adrien Bojoki. Zo vinden ze Letland, dat nog geen nederlaag heeft geleden in deze competitie, een plaats in de halve finale.

eerste zaad, Vrouwen Ze hielden hun positie vast door de groep ongeslagen af ​​te sluiten in de eerste set. De Fransen lieten alleen kruimels aan hun tegenstanders over door al hun wedstrijden voor de laatste bel af te werken, waaronder drie door zoveel mogelijk punten te scoren (22). Frankrijk heeft Japan geërfd, plaatste nummer 6 in de kwartfinales en zal de Verenigde Staten alleen in een virtuele finale kunnen ontmoeten. (FFBB-website-informatie)

Zondag 9 oktober – 12:10 (V): Frankrijk – Japan
Zondag 9 oktober – 13:00 (M): Frankrijk – Letland

Finaletafel 1/4 dames

Schema 1/4 finale heren

3x3 Basket - Wereldbeker U-23 (TV / Uitzending) Op welke zenders zijn de laatste etappes te bekijken?