Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

2000 miljard dollar aan verliezen voor de toeristische sector, ja 2000!!!

Het wereldwijde toerisme zal naar verwachting $ 2 biljoen verliezen in 2021.

De wereldwijde toerismesector zal dit jaar naar verwachting nog eens $ 2 biljoen verliezen als gevolg van beperkingen in verband met de COVID-19-pandemie, zo maakte de Wereldtoerismeorganisatie (UNWTO) maandag bekend en oordeelde dat de hervatting van de activiteit “langzaam” en “langzaam” is. breekbaar”.

Deze schatting, vergelijkbaar met de verliezen in 2020, komt met het nemen van nieuwe beperkingen, vooral in Europa, om het hoofd te bieden aan een nieuwe golf van de epidemie en de Omicron-variant, die voor het eerst werd ontdekt in Zuid-Afrika. Het zuiden verspreidt zich over de hele wereld.

Het toerisme kwam dus niet echt van de grond.

Dus de luchtvaartmaatschappijen zijn nooit meer vertrokken.

Dus vliegtuigfabrikanten kunnen nog steeds geloven dat ze 39.000 vliegtuigen zullen verkopen, feit is dat het op dit moment eerder een droom is dan een realiteit.

De grote Amerikaanse order voor Airbus werd een paar dagen geleden aangekondigd nadat het onderzeeërprobleem een ​​bijna sympathieke terugkeer naar de liften was, maar er is niets meer om op te kauwen, vooral omdat de luchtbussen die door Amerikanen worden gekocht over het algemeen worden geproduceerd in de zone van de Amerikaanse dollar.

Dus het toeristische aspect is de wereldwijde daling, voor een lange tijd als we kijken naar de dynamiek van de “variabelen” en de strategie van de regeringen die alles willen opsluiten.

Charles Sannat

READ  In El Salvador zijn honderden legale valutategenstanders op straat

“Dit is een ‘persgegevens’-artikel, dwz geheel of gedeeltelijk vrij van kopiëren, op voorwaarde dat deze paragraaf daarna wordt gekopieerd. Insolentiae.com is de site waar Charles Sanat dagelijks spreekt en brutale en meedogenloze analyse van economisch nieuws geeft. Bedankt voor als u mijn site bezoekt. U kunt zich gratis abonneren op onze nieuwsbrief Journal op www.insolentiae.com.”