Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

15e uit Frankrijk – Pierre Mignone kondigde in Toulon en FFR aan dat hij nog steeds bij RCT is

Olympische MIDI-informatie. Na het onthullen van de wens van Fabien Galthi om Pierre Mignone, samen met Laurent Semperi, aan te stellen in het XV de France-team na het WK 2023, kondigde de Toulon-manager maandag aan verschillende partijen aan dat hij het aanbod had afgewezen. Hij blijft in Toulon.

Dring aan om een ​​beslissing te nemen in het licht van verzen Olympische rugEn Pierre Mignon Hij besloot het en kondigde het aan de verschillende partijen aan. Maandagochtend vond een spoedoverleg plaats in het centrum voor gerandomiseerde trials, waarbij de voorzitter Bernard Lemaître Hij werd gevraagd om te kiezen. De Toulon-manager aarzelde niet en maakte zijn standpunt duidelijk door duidelijk te stellen dat hij van plan is zijn contract tot het einde, dwz 2026, na te komen.

Aan het einde van het interview wilde Pierre Mignone volgens onze informatie ook de FFR informeren. Dus slaat hij een aanbod af Fabian Galthi Om invaller te worden van Laurent Labit en vanaf 2024 de leiding te nemen over het aanvallende spel in de France XV.

De hypothese van Gonzalo Quesada werd voorgesteld door Gregor Townsend zelf

De fokker, die alleen op dit uitgangspunt werkte, zal een nieuw spoor moeten vinden en zo mogelijk de zeldzame duif. veel vrijers verklaarden zich, in het bijzonder de huidige manager van Schotland, Gregor Townsenddie zijn kandidatuur heeft ingediend. De naam van de huidige coach van het Argentijnse Stade Français Gonzalo kussensloopdie volgend jaar juni vrijkomt, dwaalt door de wandelgangen van de Franse rugbybond.

READ  Een nieuw spervuur ​​van Russische raketten trof verschillende steden, waarbij minstens 11 mensen om het leven kwamen

Aan de kant van Toulon zetten de onthullingen over vergevorderde contacten tussen Galthi en Mignone het poeder in brand, intern richting zijn management maar ook bij de fans, die al ontevreden waren over de start van het seizoen van hun club. Deze aankondiging zou nu die onvrede moeten onderdrukken en iedereen moeten geruststellen over de levensvatbaarheid op lange termijn van het Toulon-project. Mignoni, een stadskind en speler die werd gecoacht bij RCT, keerde deze zomer terug naar de club nadat hij van 2011 tot 2015 assistent-coach was geweest.

De manager van Toulon liet maandag aan verschillende partijen weten het bod van de XV op Frankrijk af te wijzen. U verblijft in de haven van Toulon. We vernemen ook dat twee vrijers zich hebben aangeboden voor de functie.

Alle informatie> https://t.co/sUPr22tTty pic.twitter.com/WhDA3OOARx

– RUGBYRAMA (@RugbyramaFR) 9 januari 2023