Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

15 jaar in Disneyland: Een echtpaar woonde tien jaar in het park zonder opgemerkt te worden door bezoekers

15 jaar in Disneyland: Een echtpaar woonde tien jaar in het park zonder opgemerkt te worden door bezoekers

Tussen 1955 en 1971 woonden Owen en Dolly Boop in Disneyland Park in Californië, onopgemerkt door bezoekers. Het echtpaar woonde in Frontierland, een gebied dat bestemd was voor het Wilde Westen.

Een droom voor duizenden mensen. Owen en Dolly Bob woonden vijftien jaar in Disneyland, zonder dat bezoekers het merkten. Het echtpaar woonde in Frontierland, een aangewezen Wild West-gebied, in het themapark Californië.

Het echtpaar woonde in een schilderachtig huisje waar bezoekers weinig aandacht aan besteedden. Ze wisten niet wat er precies gebruikt werd. Dit was een privéwoning waar Owen en Dolly Pope van 1955 tot 1971 woonden.

Paardentrainers

Het echtpaar was eigenlijk de managers van de Pony Farm. Een paar jaar voordat het park in 1955 werd geopend, werd het echtpaar ingehuurd door de troepen van Walt Disney, eerst als adviseurs en vervolgens om de dieren ter plaatse te verzorgen, vooral de paarden en pony's die werden gebruikt tijdens shows en parades, afhankelijk van de locatie. . Hallo bioscoop.

Dit was de enige functie die een constante aanwezigheid op het terrein vereiste, dag en nacht, om voor de dieren te zorgen, zelfs nadat het park gesloten was.

De pausen werden vervolgens uitgenodigd om in Disneyland te komen wonen, in een huis van ongeveer 120 vierkante meter direct achter de boerderij genaamd de “Pony Farm”.

In 1971 verlieten Owen en Dolly Pope eindelijk hun huis om aan een nieuw park in Florida te werken. SF-portaal.

Het huis staat er nog steeds, maar is inmiddels omgebouwd tot kantoren en in 2016 verplaatst om plaats te maken voor de nieuwe attractie: Star Wars: Galaxy's Edge.