Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

13 nieuwe bestemmingen voor de zomer

Terug naar deze zomer. Bordeaux Airport bevestigt een breed scala van haar voorstellen in Europa, van de eilanden van de Middellandse Zee (Griekenland, Malta en Italië) tot Noorwegen en Ierland via Tsjechië, Roemenië, Hongarije of Kroatië, maar ook tot Noord-Afrika en Turkije.

Luchthaven Bordeaux

1 13 nieuwe routes en nieuwe bestemmingen

Dit seizoen worden 13 nieuwe lijnen ontdekt. Volotea breidt haar netwerk uit door Florence en Athene te introduceren. Ryanair kondigt een groot zomerprogramma aan met 42 directe routes, en dus 11 nieuwkomers: Zadar in Kroatië, Malta, Trapani op Sicilië, Santiago de Compostela in Galicië, Alghero op Sardinië, Barcelona, ​​​​Birmingham, Brindisi in Puglia, Italië, Pisa , Madrid en Rome. Het Ierse bedrijf zal de eerste zijn in het aantal aangeboden bestemmingen voor de zomer. De belangrijkste bestemmingen blijven Spanje met 13 landingsplaatsen (Alicante, Barcelona, ​​​​Fuerteventura, Ibiza, Lanzarote, Madrid, Malaga, Menorca, Palma de Mallorca, Santiago de Compostela, Sevilla, Tenerife, Valencia) en Italië 17 (Alghero, Bari, Bergamo, Bologna) Brindisi, Cagliari, Catania, Florence, Milaan, Napels, Olbia, Palermo, Pisa, Rome, Trapani, Treviso, Venetië). In totaal zullen 67 Europese bestemmingen worden bediend.

2 7 directe lijnen in Noord-Afrika

Vijf Marokkaanse vluchten zijn rechtstreeks verbonden met Nieuw-Aquitanië: Agadir, Casablanca, Fez, Marrakesh en Tanger. Met de heropening van de grenzen sinds begin februari is het Koninkrijk Marokko weer bereikbaar onder vereenvoudigde hygiënische voorwaarden. (PCR-test is minder dan 48 uur voor vertrek vereist). De diensten van Algiers en Tunis worden rechtstreeks geleverd via Algiers (Volotea) en Tunis (Tunisian Airlines).

3 13 Franse bestemmingen en een reis naar Canada

Met vier Corsicaanse luchthavens (Ajaccio, Bastia, Calvi en Figari) die bereikbaar zijn vanuit Bordeaux, blijft het Isle of Beauty een populaire bestemming voor Aquitaine. Het zuidoosten sluit op drie hoofdassen aan op het zuidwesten: Marseille, Montpellier en Nice. Brest, Straatsburg, Lille en Parijs zijn veilige weddenschappen in het noorden. Corsair biedt tot 1 mei een vlucht naar Pointe-à-Pitre aan.

READ  Ladurée bitterkoekjes worden niet meer gemaakt in Frankrijk