Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

10 nuggets waar je maandag van gaat barsten

Er is nog een grote week voor het einde van de verkoop op Amazon en anderen. Als je er nog geen gebruik van hebt gemaakt, is dit het beste moment om dat te doen. Deze derde sale in de winkel hebben we veel verrassingen met nog steeds geweldige flash sales. Op maandagochtend hebben we de tijd genomen om de beste deals eruit te filteren die nog voor jou beschikbaar zijn.

Goede plannen voor nu: 🔴

Computers/Tablets/TV:
Smartphones en forfaits:

Duikers:

Bekijk alle shows

Elke dag sinds de verkoop begon, posten Amazon en Cdiscount nieuwe kortstondige verkopen. Dit dwingt de Fransen om van tijd tot tijd terug te komen op deze handelsplatforms om de nieuwste aanbiedingen te zien. Maandag maakten alle grote spelers in de e-commerce van de gelegenheid gebruik om een ​​reeks nieuwe kwaliteitskortingen te publiceren. Komma’s zijn overal op internet te vinden, je moet weten hoe je snel kunt zijn.

Dit jaar begon de zomerverkoop eind juni en eindigt op 27 juli. Ondertussen zijn er back-to-back afschrijvingen die zorgen voor steeds genereuzere kortingen. We zitten in de derde en laatste snede van deze zomeroperatie. Een betere korting dan nu ga je dus niet vinden. Je hoeft alleen maar actief te zijn zodat je niet te laat komt als de voorraad op is.

Bestverkopende aanbiedingen

In de afgelopen vijf jaar hebben Amazon-, Cdiscount-, Boulanger- of Fnac-verkopen hun populariteit verloren. Het moet gezegd dat al deze handelaren hun inspanningen wilden concentreren op andere, meer populaire activiteiten zoals Black Friday of Prime Day. Als gevolg hiervan ging de kwaliteit van de verkooppresentaties achteruit. Het aantal producten in opslag werd verminderd en referenties waren minder aantrekkelijk.

READ  De proefversie is beschikbaar om te downloaden, hier leest u hoe u deze installeert

Op deze manier echter uit de crisis besloten de dealers de machine opnieuw op te starten. Dit jaar is de verkoop bij Amazon spannender dan ooit. Terwijl de American Ghoul zijn operatie op Prime Day kort voor de operatie organiseerde, besloot hij er direct naar toe te gaan. Uiteindelijk ligt de kwaliteit van de shows soms op het niveau van Black Friday.

Voor deze verkopen besloot Amazon klassieke kortingen aan te bieden – geen verkopen in de strikte zin van het woord. Voor het publiek verandert dit helemaal niets, maar het gaat meer om het rechtssysteem. In feite moeten referenties, om “verkoop” te worden genoemd, lange tijd in de repositories aanwezig zijn. Oorspronkelijk was de zomeruitverkoop eigenlijk een voorraadafname van onverkochte producten… en was dus niet erg populair.

Daarom plaatst Amazon tijdens de verkoop ook deals over recente en populaire producten – die ze niet moeilijk kunnen verkopen. Dit zijn klassieke kortingen die te zien zijn op Black Friday of Franse dagen. Dit is geen verkoop met verlies, maar aanbiedingen om het publiek te plezieren en te behouden. En in dit spel wonnen Amazon, Cdiscount, Samsung of Fnac hun weddenschap.

Om de shows op Amazon te zien, vind je ze hier:

Bekijk aanbiedingen op Amazon

Onze keuze op Amazon en meer

De grootste deals van Amazon-verkopen zijn te vinden in de bovenstaande lijst. Het wordt regelmatig, elke dag bijgewerkt. U kunt er zeker van zijn dat wij ons best doen om u op de hoogte te houden van nieuwe aanbiedingen. En ook niet op voorraad. Deze lijst is dynamisch, dus je hebt op dit moment goede deals in de aanbieding.

READ  Fortnite gaat naar de NBA-modus! | NBA

We hebben echter enkele munten die we hier met u willen delen. Voor deze verkopen is Amazon brutaal geweest tegen Apple-merkproducten. We hebben goedkope iPhone 12s, iMacs, MacBooks en Apple Watches gezien. Laten we het niet hebben over de AirPods 2 en AirPods Pro, die ook met maar liefst 30% zijn gedaald. Ze zijn nog steeds laag geprijsd, profiteer ervan voordat het te laat is.

Vervolgens kunnen we het niet over sales hebben zonder het over de Franse specialist Cdiscount te hebben. Het toont een heel mooi gezicht, zoals elk jaar in het proces. Op het gebied van hightech is onze favoriet de Bose QuietComfort 35 II draadloze hoofdtelefoon, die neerkomt op minder dan € 200. Toegegeven, het toestel is een paar jaar oud maar nog steeds van topkwaliteit. Bijna de helft van de lanceringsprijs, het is een behoorlijk goede deal.

Om de goede verkoopdeals te behouden, trakteerde Amazon ons ook op een speciale deal voor de nieuwste Redmi Note 10 Pro. Een paar uur lang deed RED by SFR een genereuzer bod, maar dat was op. Het is duidelijk dat er voor elk wat wils zal zijn en we mogen de laatste kansen voor dit proces niet missen.

Goede online verkoop

Op internet heeft u veel voordelen om van deze verkopen te profiteren. Amazon biedt je bijvoorbeeld 30 dagen na ontvangst van het pakket om je aankoop te retourneren voor een terugbetaling. Met andere woorden, u kunt het gekochte product testen en uzelf overtuigen van de waarde ervan. Dat kun je in de reguliere fysieke winkels niet zeggen. Op Cdiscount of Fnac is deze periode 14 dagen.

READ  NVIDIA Canvas: de tool die je lelijke tekeningen in landschappen verandert, is eindelijk hier

Met de selectie van alle high-tech producten van topmerken, is kopen bij Amazon en dergelijke net zoiets als kopen in een officiële winkel. Als u bijvoorbeeld de iPhone 12 van een Amerikaanse elektronische verkoper haalt, krijgt u dezelfde garantie van twee jaar van de fabrikant Apple. Je kunt naar de Apple Stores gaan voor hulp. Alles is precies hetzelfde.

Om te verkopen, vindt u ze hier:

Bekijk aanbiedingen op Amazon