Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Microsoft Flight Simulator: helikopters en seizoenen in 2022, treinen in 2023 |  Xbox One

Microsoft Flight Simulator: helikopters en seizoenen in 2022, treinen in 2023 | Xbox One

We weten sinds november 2020 dat Microsoft Flight Simulator levert helikoptersDe roadmap van de game is onlangs verbeterd met een update die de ontwikkelaars deze week hebben gemaakt.

Eerst helikopters, dan treinen

Afgelopen november noemden we: ons artikel Die helikopters stonden gepland voor 2022, en zijn dat nog steeds. Asobo heeft nog geen vaste releasedatum gemeld, maar het is nog steeds geruststellend om te zien dat de zaken al 8 maanden niet zijn veranderd, terwijl dit een prioriteitsverzoek van de community is.

Wat ook niet is veranderd, is dat de herstartfunctionaliteit nog steeds gepland staat voor 2021, aangezien ondersteuning voor meerdere monitoren nog steeds gepland staat voor 2021/2022.

Wat dit jaar ook gebeurt, het bijhouden van het schema, is DirectX12-ondersteuning, een gratis te spelen categorie in de gamemarkt, een maatregel voor het afstemmen van remote viewing op planten of zelfs terugkerende evenementen.Het Halloween-genre.

Microsoft Flight Simulator in 2022 en 2023

De toevoeging van treinen in Microsoft Flight Simulator was gepland voor 2022/2023 afgelopen november, maar die functie zakt zeker naar 2023 op zijn vroegst.

Aan de andere kant zijn de ontwikkelaars van plan om in 2022 seizoenen in het spel te integreren, maar ook een wereldwijde update voor Brazilië en Italië, boten te wekken, grote torens en antennes te beheren of een co-cockpit voor meerdere spelers te beheren!

Met een lijst van tientallen features en nieuwigheden die gamers gewend zijn, hebben de ontwikkelaars de komende drie jaar al veel te doen.

Een Microsoft Flight Simulator-console-release is momenteel gegarandeerd op 27 juli op Xbox Series X en Xbox Series S. De game zal beschikbaar zijn in 4K en 30fps op Xbox Series X, maar kan op consoles overklokken naar 60fps. VRR Compatibele tv’s. De ontwikkelaars hebben ook een bestand gepland Belangrijke update voor Microsoft Flight Simulator Voor dezelfde datum met de update van Sim 5. Deze laatste verhoogt de prestaties van de game aanzienlijk.

READ  Toen Groenland een groen bos was

Als u van plan bent Microsoft Flight Simulator op uw console te installeren, laat dan ruimte vrij die nodig is Meer dan 100 GB opslagruimte Tenminste op Xbox Series X.