Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

1.300 vrijwilligers nemen deel aan proefconcert in Nederland

De Ziggo Dome d’Amsterdam (Nederland) verwelkomde deze zaterdag 1.300 mensen als onderdeel van een vier uur durend evenement
Festival Elektronische muziek. Het evenement maakt deel uit van een grootschalige proef uitgevoerd door de gezondheidsautoriteiten van het land.

Het doel is om te bepalen hoe evenementen en bijeenkomsten kunnen worden georganiseerd zonder het risico van overdracht van ziekten. Govit-19. Om het risico op vervuiling in verband met verschillende organisatiesystemen te bestuderen, werden de clubs verdeeld in vijf bubbels van 250 en 50, meldt Verdediger.

Gegevens geanalyseerd door experts

Elke groep heeft verschillende gezondheidsinstructies en regels met betrekking tot het dragen van een masker en fysieke afstand. Clubbezoekers Overal gevolgd met sporen
Concert. Sommigen werden ingehouden in hun bewegingen, terwijl anderen werden aangemoedigd om te zingen en te schreeuwen.

Alle deelnemers moeten 48 uur voor het concert een negatieve test afleggen. Nog een weerstandstestOverheid Verwacht na vijf dagen. Onder reële omstandigheden zullen de gegevens van dit experiment door experts worden onderzocht. Dit werk zal leiden tot de implementatie van gezondheidsmaatregelen waardoor nachtbedrijven de komende maanden weer open kunnen.

Andere soortgelijke tests werden geregeld Nederland : 1.200 supporters konden een voetbalwedstrijd bijwonen, een professionele bijeenkomst bracht 500 deelnemers samen en een cabaretvoorstelling vond plaats voor 500 toeschouwers. Bars en restaurants zijn momenteel gesloten en alleen vergaderingen van minder dan 100 personen zijn toegestaan. De avondklok is zes weken van kracht van 21.00 uur tot 4.30 uur.

READ  Nederland bereidt dialogen voor met zijn voormalige koloniën