Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

05.00 uur Nieuws – Frankrijk-Nederland: Blues willen hun ticket voor Euro 2024 valideren

05.00 uur Nieuws – Frankrijk-Nederland: Blues willen hun ticket voor Euro 2024 valideren

De eerste kwalificatiebal voor het Franse nationale voetbalteam. Tijdens een trip naar Nederland op vrijdag 13 oktober (20.45 uur) krijgen The Blues de mogelijkheid om Valideer hun ticket voor Euro 2024Die zal volgende zomer in Duitsland worden gehouden.

Het zo snel mogelijk afmaken van de klus zal niet zonder ontsteltenis van Didier Deschamps gaan, want Oranje zal verslagen lijken in Amsterdam, met een missen van zo'n tien spelers. “Als we winnen betekent dit dat de tegenstander niet goed is en als we verliezen betekent dit dat we slecht zijn.“De deugd van uitstelgedrag.

Het team won in de heenwedstrijd 4 doelpunten tegen 0, en dit keer kunnen de Bataven rekenen op de steun van 50.000 fans. “Of het de meest ingewikkelde wedstrijd is, weet ik niet. Wat zeker is, is dat we 100% klaar moeten zijn om deze wedstrijd hier te winnen. “Daar zullen we alles voor doen”, bevestigde middenvelder Aurelien Chouamini.

met Vijf overwinningen in evenveel wedstrijden en geen doelpunten tegen In deze kwalificatiewedstrijden staan ​​alle lichten op groen voor de Blues, die zich willen ontdoen van de belediging van hun nederlaag in Duitsland van vorige maand (2-1).

Luister ook in deze krant

Het conflict tussen Israël en Hamas – Een eerste vliegtuig met 377 Franse passagiers, voornamelijk oudere of ‘kwetsbare’ passagiers, arriveerde donderdag vanuit Israël in Roissy. Veel landen hebben speciale vluchten gecharterd om hun burgers te repatriërenNa de bloedige Hamas-aanval.

stakingen – Op vrijdag 13 oktober worden in Frankrijk talloze ongeregeldheden verwacht tijdens een stakingsdag “tegen de bezuinigingen, voor lonen en gendergelijkheid”, georganiseerd door de Trade Union League. Sectoren overdragen,Nationaal onderwijs, ambtenarenapparaat en gezondheidszorg Hij zal getroffen worden.

Nieuws – Vier mensen kwamen donderdag 12 oktober om het leven tijdens een vliegtuigongeluk in Propriano (Zuid-Corsica). Ondanks de snelle interventie van brandweerlieden, gendarmes en reddingswerkers op zee, De passagiers konden niet worden gered.

Aanbevolen door de redactie