Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Zijn partner, Anne Mottet, stuurt hem een ​​biedbrief (foto)

Zijn partner, Anne Mottet, stuurt hem een ​​biedbrief (foto)

Afgelopen dinsdag 25 mei kreeg Anne Mott een idee voor haar vriend op haar Instagram-account. Ik heb van de gelegenheid gebruik gemaakt om een ​​biedingsverklaring in te dienen.

23 april Thomas Pesquet reisde naar het internationale ruimtestation ISS voor een wetenschappelijke missie van zes maanden. Sindsdien deelt hij zijn dagelijkse leven vanuit de ruimte, Door regelmatig geweldige foto’s van de blauwe planeet te plaatsen. Aanstaande dinsdag 25 mei Hij was deze keer getuige van zijn ietwat beperkte schema. “Soms beginnen de dagen heel vroeg op het internationale ruimtestation ISS, met een bloedtest vanaf 6 uur ’s ochtends … we zijn getraind om het op anderen te doen … of op het zelf, dit is de techniek die sommigen (waaronder ikzelf) ) prefereren (in Tenminste als we elkaar missen, het weer zal nog steeds goed zijn;)) “, Leg het uit op Instagram.

“Ik mis je”Anne Mott schrijft voor Thomas Pesquet

Zijn metgezel bleef op de grond Anne Mott Deel kleine berichten op sociale netwerken voor fans Thomas Pesquet En soms praat ze rechtstreeks met haar man. Dus ik heb gepost Zeer ontroerende foto van zijn vertrek naar het internationale ruimtestation ISS. Het was ook leuk om te posten Een grappige foto van de persoon die de Franse astronaut in zijn leven heeft vervangenEen kartonnen replica van zijn maat. Op dinsdag 25 mei is het een heel mooi bord, geschilderd op de voorkant van een Italiaanse winkel, waardoor ze helder aan haar geliefde moest denken. Op deze foto zien we een personage dat een ruimtepak draagt ​​tijdens een ruimtemissie met een vermelding: Miss Oh Crazy (Ik mis je enorm). “Ik mis je!” (Ik mis je)En de Ze schreef in het bijschrift voor haar post. “Leuke vondst in Garbatella, regio Rome”, Gespecificeerd Ingenieur en verantwoordelijk voor onderwijsbeleid bij de afdeling Verenigde Naties. Deze kleine verklaring leverde hem de steun op van medelevende internetgebruikers. ‘Ik stel me voor hoe hij vermist moet zijn! Gedachten voor jou …’Er wordt bijvoorbeeld een abonnee aangekondigd.

READ  Luister naar het "gehuil" van het zwarte gat!

Het echtpaar gaf er de voorkeur aan geen gezin te stichten

De 43-jarige astronaut legde het uit Tv-entertainment In 2019 zijn redenen om liever geen kinderen te krijgen met zijn partner. Het is geen ideale gezinsbaan. Astronaut, het is een passie van de consument. Ik werk de hele dag en ook ’s avonds. In het weekend krijg ik lichaamsbeweging, en het is ook een eenvoudig onderdeel van mijn werk. Het is een baan die alles vervuilt. “ Ik erken. “Je laat jezelf gemakkelijk absorberen en dan komt het gezin helaas op de tweede plaats. Ik vind dat je moet proberen om er tussen de taken door het maximale uit te halen en tijd vrij te maken voor je dierbaren, anders verzwakken de banden.” Besluit over het onderwerp. wanneer Thomas Pesquet Met beide voeten op de grond deelt het paar ook vele momenten van medeplichtigheid, onthulde hij aan het tijdschrift Hij zij.Joggen met Ann (duurzamer dan ik), weer kitesurfen proberen en wandelen in de natuur … simpele dingen die ik heb gemist. Als je daar niet bij bent, zul je beseffen hoe waardevol sommige mensen zijn. “