Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Zijn magnetrons gevaarlijk voor de gezondheid?

afwijking – Ondanks dat ze al een halve eeuw bestaan, zijn deze apparaten nog steeds een bron van zorg. Is dit gerechtvaardigd?

Als een hond de beste vriend van de mens is, is de magnetron de beste vriend van een man die vanavond te lui is om te koken. Een dag ervoor gemaakte Ratatouille, een dienblad met diepvriesspinazie of een blikje pasta en noedels, voila! Maar als de magnetron zijn plaats in veel keukens heeft gevonden, is hij dat nog steeds.Ongewenste huishoudelijke apparatenIn andere gevallen uit angst voor nadelige gezondheidseffecten die kunnen optreden. Omdat, net als andere technologische innovaties, de opkomst van de magnetron tot op zekere hoogte gepaard is gegaan met gerechtvaardigde angsten, waarvan ongetwijfeld het vermeende kankerverwekkende effect de meest voorkomende is. Maar wat is het eigenlijk?

Zoals de naam al doet vermoeden, werken magnetrons met golven. Om precies te zijn, met elektromagnetische golven, ook wel “afschrijvenDe term kan intimiderend zijn, maar omvat een breed scala aan golven met verschillende energieniveaus. De ernst ervan hangt af van de frequentie & nbsp…

Dit artikel is alleen voor abonnees. Je hebt nog 78% om het te ontdekken.

De grenzen van de wetenschap verleggen is ook vrijheid.

Lees je artikel verder voor € 0,99 voor de eerste maand

Al geabonneerd?
Log in

READ  Amazon Prime omvat Deliveroo Plus voor een jaar in zijn abonnement