Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Zelda Tears of the Kingdom: “Ik hou van haar, ze is zo dom”, hij bouwt zijn vliegende draak om te concurreren met de draak van Hyrule

Zelda Tears of the Kingdom: “Ik hou van haar, ze is zo dom”, hij bouwt zijn vliegende draak om te concurreren met de draak van Hyrule

Wat is het volgende voor deze advertentie?

In The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom krijgen fans van de Nintendo-licentie de kans om een ​​gloednieuw plot te ontdekken. Door de lucht of de diepten van Hyrule zullen spelers het hoofd moeten bieden aan de dreiging dat Ganondorf (opnieuw) naar de regio afdaalt. Terwijl hij deze nieuwe gebieden ontruimt, ontmoet Link draken. Ze zijn met vier en hebben verschillende manieren. Maar hoewel het onmogelijk is ze te temmen, Deze speler besloot zijn eigen draak te bouwen, om te concurreren met de “echte draak”!

Hij bouwt zijn eigen draak!

Op Reddit is er een gebruiker met de bijnaam Rad weg Deel zijn creatie. Ben je het beu om je draak niet te kunnen pakken, Hij heeft er een gemaakt! Hij plaatst een video waarin we hem naast Ordrac zien vliegen in de lucht van Hyrule (uiteraard met vuurvaste uitrusting). Het resultaat is ronduit indrukwekkend…maar niet erg stabiel.

In de commentaren spraken Kingdom Tears-spelers hun bewondering uit. Maar vrees voor de duurzaamheid van de batterij. Toegegeven, het resultaat was niet perfect, maar het deed veel gebruikers glimlachen. De valse draak was in staat de bewegingen van Ordrac perfect te kopiëren. Van een afstand kunnen we het mis hebben!

“de zoon van zijn vader.”

u/GoneRad – Reddit-gebruiker

Hoe maak je je eigen “draak”?

Hoewel hij niet volledig functioneel is, wekt deze nepdraak jaloezie op. maak de Rad weg Het bestaat voornamelijk uit een reeks Sunyo-turbines die onder verschillende hoeken aan elkaar zijn geplakt, waardoor het als een draak kan bewegen Zorg voor kronkelige beweging. Het vliegtuig heeft ook twee sets “vleugels” aan de voorkant van het vliegtuig die zorgen voor stabiliteit en voorwaartse stuwkracht.

READ  Gebruik deze functie om een ​​sms-bericht naar uw locatie te sturen als er zich een probleem of gevaar voordoet

In de commentaren zei de maker van Mini Dragon dat om de kenmerkende beweging van de draak te krijgen, het niet voldoende is om de propellers alleen in verschillende hoeken te plaatsen. Hij plaatste inderdaad ook twee sonokommen in het midden van de draak, die als gewrichten fungeren Zodat de beweging soepel blijft. De speler legt uit dat ze een vleugje elegantie aan hun lichaamsbouw willen toevoegen door de schubben van Ordrac erop te bevestigen, evenals een Soneau-vlammenstraler aan de voorkant. Nu, de levensgrote nep-Ordrac!