Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ze woont in een Tesla Model Y met haar hond en kat

Ze woont in een Tesla Model Y met haar hond en kat

We zijn niet gewend om te praten over verschillende feiten over Survoltés, vrij zelden toch. Er zijn echter verhalen die de norm tarten en de aandacht trekken. Zoals dit verhaal over een Canadees in de VS die van een Tesla Model Y een camper maakte.

Bron: Little Hippy Gal

We zijn niet gewend om te praten over verschillende feiten over Survoltés, vrij zelden toch. Maar sommige verhalen zijn buitengewoon en een omweg waard. De Canadees in de VS die van haar Tesla Model Y een camper maakte, is er zo een.

Voor sommigen is wonen in een auto helaas geen optie, maar een beperking. Deze harde realiteit treft veel daklozen die het moeten doen met de beschutting die een auto kan bieden. Voor anderen, zoals deze Canadees, is deze situatie echter een soort avontuur.

drastische verandering

Na het uiteenvallen bevindt ze zich met een Tesla Model Y SUV terwijl haar ex-vriend hem mee naar huis neemt. In plaats van terug te gaan naar Canada, besloot ze van de Tesla haar thuis te maken. En ze is niet de enige. Ze wordt vergezeld door twee trouwe metgezellen, een hond en een kat.

In tegenstelling tot wat men zich zou kunnen voorstellen, heeft ze geen enkele wijziging aan haar auto aangebracht. De enige geplande veranderingen zijn het verwijderen van de achterstoelen, die niet nuttig zijn voor de nomadische levensstijl. Merk op dat de Tesla Model Y met zijn formaat meer ruimte biedt dan de Tesla Model 3, die anno 2020 al een Amerikaan heeft verleid tot een soortgelijk avontuur. Zelfs als onze Canadees erover denkt om een ​​Tesla te vervangen door een pick-up, realiseert hij zich bepaalde voordelen van het merk.

READ  Lijst met bekende problemen voor patch 10.0.7 - World of Warcraft

Tesla voordelen voor een nomadisch leven

Het leven in een Tesla heeft zo zijn voordelen, vooral als je bekend bent met de eigenaardigheden van elektrische auto’s. Elektriciteit om op te laden is vaak gratis, waardoor dit mogelijk is Klein hippiemeisje (Zo ziet het eruit op zijn YouTube-kanaal) om kosten te besparen. Maar Tesla heeft zijn eigen kenmerken die hem bijzonder geschikt maken voor deze levensstijl.

de kamp modus, bijvoorbeeld, zorgt ervoor dat de airconditioner zelfs werkt als de auto stilstaat, wat een grote verademing is tijdens warme nachten. Bovendien is de honden modeOorspronkelijk ontworpen om de temperatuur te bewaken wanneer huisdieren binnen zijn, is het ook nuttig gebleken voor haar kat.

Bron: Little Hippy Gal

Volgens Little Hippy Gal lijken haar huisdieren net zoveel van dit avontuur te genieten als zij. Natuurlijk brengen ze veel tijd buitenshuis door, waarbij ze Model Y voornamelijk gebruiken voor woon-werkverkeer en overnachtingen. Voorlopig blijft de Tesla hun thuis, wachtend om misschien op een dag de vrachtwagen of het kleine huis van hun dromen te vinden.

Kampeermogelijkheden in Tesla

Hoewel het verhaal van Little Hippy Gal uitzonderlijk is, is zij niet de enige die het potentieel ziet van Tesla-autocamping. Sterker nog, steeds meer Tesla-gebruikers wenden zich tot hun elektrische auto’s als alternatief voor vakanties in de buitenlucht. En de accessoirespecialisten grepen snel hun kans en boden nu matrassen aan die bedoeld zijn om het interieur van Tesla’s om te toveren tot echte comfortabele bedden.

Een andere Canadees spreekt Frans Ik probeerde het experiment met zijn Model Y. Hoewel ze maar een paar nachten voor deze oplossing koos, weerspiegelt haar ervaring een groeiende trend onder Tesla-bezitters. Het gemak van een auto, gecombineerd met de juiste accessoires, zorgt voor een unieke kampeerervaring.

READ  Ruimte: De komeet zal eind januari door de lucht trekken, 50.000 jaar na zijn laatste passage


Wil je deel uitmaken van een gemeenschap van enthousiastelingen? Ons meningsverschil Heet u welkom, het is een plaats van wederzijdse hulp en passie voor technologie.