Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ze verdwijnt in het bos en haar lichaam werd twee dagen later gevonden in een walgelijk dier

In Indonesië zit de jungle vol geheimen en gevaarlijke dieren. Een paar weken geleden verdween Jahra nadat hij zijn ouderlijk huis in de provincie Jambi op het westelijke eiland Sumatra had verlaten. “Het slachtoffer keerde na het afscheid van zijn familie niet terug naar huis om naar de tuin te gaan om rubber van de bomen te halen”aldus de lokale politie. De bewoners van het 54-jarige vrouwendorp stuurden al snel zoekteams naar het gebied. Twee dagen later vonden ze sporen van deze grootmoeder… in het lichaam van een slang! In het open gebied van de regio waren ze al een enorme python tegengekomen met een bijzonder gezwollen lichaam.

binnen reptielen? Jahra. Volgens Anto, het hoofd van het dorp waar ze woonde, legde hij uit dat de slang haar zou hebben gedood door zijn eigen lichaam te gebruiken om haar te wurgen. Aan de lokale media legde hij tot in detail uit hoe slangen hun slachtoffers doden. Er wordt gezegd dat de slang eerst zijn hoektanden gebruikte – die achterover leunen – om Jahra te immobiliseren. Dan zou hij haar zo snel als hij kon om haar heen wikkelen met zijn sterke lichaam en langzaam in haar knijpen tot ze niet meer kon ademen.. Nadat ze was gestikt, zou hij zijn kaak hebben ontwricht en hem heel hebben ingeslikt. Zodra het dier werd gevonden, maakten de dorpelingen het open en vonden het lichaam van deze grootmoeder (…]

Lees meer op Closermag.fr

Echtelijke ontrouw is besmettelijk, volgens een onderzoek
Getuigenis dat mijn tepel viel tijdens het geven van borstvoeding aan mijn zoon
Voor het zwembad stelde haar 4-jarige zoon haar een vraag die even later zwaar resoneerde
Ze slaagde erin om uit het graf te komen dat haar man in het bos voor haar had gegraven
Wat is schizofrenie?

READ  Een deel van het noordoosten van de VS is alert op naderende tropische storm Henry