Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ze verdween twee maanden geleden op mysterieuze wijze van sociale netwerken: beauty-influencer Juliana Rocha stierf

Ze verdween twee maanden geleden op mysterieuze wijze van sociale netwerken: beauty-influencer Juliana Rocha stierf

De 25-jarige Braziliaanse beauty-influencer heeft sinds augustus vorig jaar geen enkel teken van leven getoond op sociale media. Zijn familieleden bevestigden zijn overlijden op maandag 25 oktober.

Zijn TikTok- en Instagram-accounts zijn sinds afgelopen augustus niet meer bijgewerkt. Twee maanden na zijn mysterieuze verdwijning op sociale media stierf hij Juliana Rocha Zijn familie bevestigde.

Zijn tutorials zijn erg populair op Instagram en TikTok, waarvan sommige meer dan 2 miljoen keer bekeken zijn. volgens ParijseDe influencer is in de ogen van haar community de ‘Eyeliner Queen’ geworden, met 187 abonnees op Instagram en 256.000 op TikTok.

Trieste samenleving

De doodsoorzaak, waar de familie geen commentaar op gaf, leidde tot geruchten en speculaties op sociale media. Haar fans lijken dit toe te schrijven aan leukemie, waar de 25-jarige Braziliaan mee kampt.

Maar wat zeker is, is dat Juliana Rocha een rouwende en rouwende gemeenschap achterlaat.

“Rust in vrede Joe, moge je licht in onze harten blijven schijnen”, “Je zult altijd geweldig zijn”, “Ze deed waar ze van hield, ze straalde en haar talent werd erkend” zijn alle reacties op zijn nieuwste Instagram-account geplaatst door zijn vele abonnees.

Zijn begrafenis vond plaats op dinsdag 24 oktober in aanwezigheid van zijn familie en vrienden.

READ  TPMP: Voormalig Miss France Delphine Weisspizer komt op voor Marine Le Pen