Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ze omsingelden Lyman in het oosten van de Russen in een zeer slechte situatie

De afgelopen dagen heeft er in het oosten een Oekraïense omsingelingsmanoeuvre plaatsgevonden die gepaard gaat met dodelijke gevechten. Kiev leidt de beslissende veldslagen van Lyman en Kobyansk.

Het Oekraïense leger staat op het punt om Russische soldaten permanent te verdrijven uit de regio Charkov, een gevaarlijke doorbraak van de door Rusland gecontroleerde frontlinie langs de rivieren Oskil en Donets in het oosten van het land.

Rond Lyman, een bolwerk aan de andere kant van de Donets-rivier, zwaar verdedigd door Russische troepen, begonnen de Oekraïners een slimme omsingelingsmanoeuvre met twee bruggenhoofden in het noorden en zuidoosten. In het noorden vindt de bloedige strijd om de controle over de stad Kobyansk, die Oskil doorkruiste, plaats. De Russische troepen bevinden zich in een belegerde staat, worden geconfronteerd met grote moeilijkheden, zijn uitputtend en demoraliserend.

zie ook – Donbass, Zaporizhia, Cherson .. Pro-Russen eisen overwinning in annexatiereferenda

Drie weken na een verbluffende Oekraïense tegenaanval in Oost-Oekraïne, blijft Kiev oprukken door de overwinning te benutten door verschillende grote steden, zoals Izum, te heroveren. “Volgens informatie die teruggaat, zijn de gevechten extreem gewelddadig en vooral dodelijkCedric Maas, een militair historicus, wijst erop.Tientallen lijken werden 48 uur lang in de modder gefotografeerd. De verliezen zijn erg zwaar“.

Kozakkenkorps

Russische troepengedeeltelijk ingesloten“Een hoge separatistische functionaris heeft dat vrijdagochtend toegegeven.”Momenteel is Lyman gedeeltelijk omsingeld. De weg naar Svatové staat onder onze controle, maar ligt af en toe onder vuur. Dit is zeer onaangenaam nieuws, maar we moeten de situatie met mate bekijken en conclusies trekken uit onze fouten.”, aangegeven in het Telegram door Denis Pushilin, aan het hoofd van het separatistische bolwerk in Donetsk.Onze mannen vechten, we vullen de reserves aan, we moeten standhouden, maar de vijand heeft ook serieuze troepen gelanceerdin gevecht.

Oekraïners gebruikennatte wondenEdward Jolly, een Irsem-onderzoeker in de theorie van gewapende conflicten, wijst erop.Alle rivieren, moerassen en waterpunten die het de bezetter moeilijk maken om zich terug te trekkenIn grote moeilijkheden gooide Moskou wanhopig en dringend alle beschikbare eenheden aan dit oostfront om de omsingeling van Lyman te verwijderen.

Daarom is de Russische spanning capacitief, enDe eminente verzet zich nog steedszegt Cedric Maas.De belegerde eenheden zijn bataljons vrijwillige reservesoldaten met een legioen KozakkenveteranenEen belangrijke factor die het moreel van de jagers zal beïnvloeden, is het tijdstip van de pauze, wanneer het voor hen nodig is om te kiezen tussen overgave of vechten tot het einde.

“Het maken van de vijand dans”

Als de stad van het ene op het andere moment zou kunnen vallen, zou er nog niets worden verkregen. Bovendien bevindt de Lyman zich heel dicht bij de frontlinie en is daarom binnen het bereik van Russische artillerie en snelle tegenaanvallen. Maar wat zeker is, is dat het Oekraïense leger altijd de leiding heeft, overal aan het front, vooral rond Kobyansk in het noorden. “Ze doen wat generaal de Montgomery aanraadde: “Laat de vijand dansen op zijn ritme.”Cedric Maas legt uit.Elke keer dat het Russische leger een leemte opvult, opent het ergens anders een anderelegt de specialist uit.

Kiev exploiteert zijn tactische successen, maar voor Edward Jolly, “Een aanval wordt na verloop van tijd zwakker en er zijn veel factoren die een rol spelen bij het uitbuiten van de aanval, met name het Oekraïense vermogen om de leiding te nemen en te zorgen voor troepenroulatie.En bij deze manoeuvres zal de winter zelf roepen.De laatste modderpoelen vertragen de operaties in het algemeen, vooral voor de Oekraïners die aan de grond knabbelen en hun artillerie snel moeten verplaatsen.De gevechten werden heviger in afwachting van het slechte seizoen.

zie ook – “Beter dan mensen doden”: een Russische balling in Mongolië getuigt

READ  Drie Chinese astronauten keren terug naar aarde na recordverblijf in de ruimte