Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Yannick Schumann (Franz) onthult de vreemdheid achter de schermen van de fotosessie op Instagram (foto’s)

Yannick Schumann, vertaler van keizer Franz Joseph, in de nieuwe versie van Sisi De suggestie van TF1 op donderdag 23 december is een beetje grappig, zoals bleek op Instagram achter de schermen van de shoot.

Voordat Netflix die zijn exemplaar zal presenteren Van Sisi Over een paar maanden is het platform springen Op donderdag 23 december wordt eindelijk de eerste unsheathed serie gepresenteerd door TF1. Deze keer is het Dominic Davenport, die zijn trekken aan de prinses en Janick Schumann leende legt keizer Franz Joseph uit. Op zijn Instagram-account, gevolgd door meer dan 277.000 abonnees, de jonge Duitse acteur, In een relatie met Felix KrocWe hebben een aantal ongewone foto’s van deze shoot gedeeld Moderne series die films afstoffen met Romy Schneider.

Yannick Schumann, de koning der fronsen

Het minste wat we kunnen zeggen is dat de sfeer goed was tijdens de lange filmdagen. Yannick Schumann in een Koppel met Felix Kroc In het bijzonder doet de frons ook dienst als zijn medespelers, zoals Dominic Davenport, die Sisi speelt, of David Korpmann, tolk van graaf Groen, assistent-generaal van keizer Franz Joseph I. Naast een expert in fronsen, Yannick Schumann Ook backstage verkleedt hij zich graag.

En ontkennen!

Een jonge acteur die in verschillende LGBT-films heeft gespeeld, mondiaal centrum (Ik en mijn wereldin het Frans) of Mijn zoon Helen (Noem me Helen, in het Frans) waarin hij een transgender vrouw speelt, aarzelde niet om te verschijnen in een kostuum met een paraplu in de kleuren van de regenboogvlag, het symbool van de homogemeenschap, of met een Sisi-hoed.

READ  Van L'Equipe tot RMC, Estelle Denis legt zichzelf uit

Geheimen van de serie Sisi

Yannick Schumann aan ons geopenbaard truc Dat de keizer echt groter lijkt dan zijn bruid in de stad, terwijl hij even lang is als zijn partner: “Ik moest hele, hele hoge schoenen dragen, benadrukt Yannick Schumann. Het is gemonteerd op een hak van ongeveer 10 cm hoog. Maar ze hielp me om de rol te krijgen.”. En voor close-ups te paard moet de productie iconisch zijn. “We zaten op een soort neppaard in een koetsGeamuseerd vertelde hij ons Yannick Schumann. Stel je een pick-up voor met in het midden gesneden neppaarden, met een machine die hem over het podium laat bewegen en we zitten er bovenop… de auto bewoog en beefde, het was echt grappig”.