Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Yannick Gadot is niet erg comfortabel met aardrijkskunde

Yannick Gadot is niet erg comfortabel met aardrijkskunde

De milieukandidaat slaagde er niet in om Estland, Letland en Litouwen op de kaart te zetten bij de leerlingen. “Ik had altijd een probleem met aardrijkskunde op school”, gaf het EP toe.

Ken je gebreken. Terwijl Yannick Gadot werd uitgedaagd door schoolkinderen in de Baltische staten en hun hoofdsteden in de show naar het bord, Het milieufilter uitgelegd op maandagochtend, de volgende dag Zijn grote ontmoeting in Zenith in Parijs.

ongedefinieerd

Blanquer bespotte ook zijn verkeerde koppeling

Het moet gezegd worden dat Yannick Gadot niet schitterde voor de basisschoolleerlingen in de show “Op het bord” op C8, sinds vorige week beschikbaar in de live-uitzending, en uitgezonden op zondagavond. Vraagt ​​​​aan kinderen die aan een kaart van de Europese Unie werken, schudt het filter de borstels en draait het over waar Estland en Litouwen op de kaart staan.

Een student wijst erop: “Je moet de punten onderaan toevoegen (om andere landen op de kaart te zetten, zoals Bulgarije en Roemenië, opmerking van de redactie)”. “Maar je zei me om de landen die deel uitmaken van de Europese Unie te plaatsen.” “Maar het maakt deel uit van de Europese Unie”, antwoordt het kleine meisje.

Het is niet de eerste keer dat een politicus in deze show met schoolkinderen wordt geconfronteerd. Het was de minister van Nationaal Onderwijs, Jean-Michel Blanquer Verscheen in de moeilijkheidsgraad van vervoeging van het werkwoord rennen Komt in het najaar van 2018.

Origineel artikel gepubliceerd op BFMTV.com

Video – Yannick Gadot: “Emmanuel Macron? De rode loper uitgerold voor Vladimir Poetin”

READ  In Nigeria ontvoerden gewapende mannen 25 mensen uit een kerk