Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Xiaomi Mi Pad: high-end tablets worden steeds duidelijker

De aankondiging van de terugkeer van Xiaomi op de tabletmarkt wordt urgenter en er komt bijna elke dag nieuwe informatie binnen. Dankzij het Chinese certificeringssysteem leren we vandaag nieuwe dingen over Xiaomi Mi Pad 5.

Grote batterij en geavanceerde SoC

De laatste geruchten wijzen op twee Mi Pad 5-tablets, Classic en Pro-editie. Het eerste model biedt de MediaTek Dimensity 1200-processor, terwijl het tweede de Snapdragon 870-processor biedt.Twee geavanceerde chips die ook 5G-connectiviteit bevatten. Volgens Gizmochina zal Mi Pad 5 Pro Huawei direct plagen Matipad Pro of zelfs Samsung Galaxy Tab S7 En de S7 +.

Qua batterij kiest Mi Pad 5 voor een dubbele accu. Elk heeft een capaciteit van 4260 mAh om een ​​totaal van 8520 mAh te leveren. Een grote batterij zou een vrij grote autonomie voor de tablet moeten bieden. Wat betreft de belasting is er niets gelekt, maar met medeweten van het Chinese bedrijf is het een veilige gok voor een blok van minimaal 30 watt. Ten slotte komt Mi Pad 5 met een LCD-paneel met 2K-definitie en een vernieuwingsfrequentie van 120 Hz. Een tactiele bemonsteringsfrequentie van 240 Hz wordt voorgesteld, zoals het geval is bij 4.096 drukpunten. Ondertussen zal het Pro-model worden uitgerust met een stylus.

Qua interface lijkt Xiaomi er een te introduceren die specifiek is bedoeld voor tablets, zoals Apple’s iPadOS. Een manier om je te onderscheiden van de Android-concurrentie is waar de tabletinterface over het algemeen slechts een uitbreiding is van wat we op smartphones aantreffen. De pc-modus zal er ook zijn, wat niet echt nieuw is, aangezien alle fabrikanten van Android-tablets er ook op wedden.

READ  Los de zeesterkoppuzzel op