Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Xiaomi 12-smartphone onthult meer vóór de officiële lancering

Xiaomi zal op 28 december 2021 officieel zijn Xiaomi-reeks 12 presenteren. Er is al veel informatie gelekt over het bedrijf dat het beste in het assortiment zit.

Als er informatie over de Xiaomi 12 blijft lekken, valt er binnenkort meer te ontdekken tijdens de officiële presentatie op 28 december. Het lijkt er inderdaad op dat een deel van de technische fiche is weggeglipt van de Chinese reus. De beroemde baan Evan Blass, waarvan de informatie vaak zeer betrouwbaar is, heeft een reeks demo’s van het standaardmodel uitgebracht.

We ontdekten een compacter toestel met een 6,28-inch OLED-paneel waarvan de randen bijzonder dun zijn. Op de achterkant zien we de aanwezigheid van een imposant foto-eiland waar een 50 megapixel groothoeksensor zit (tegenover 108 megapixels voor de Mi 11). Het lijkt er dus op dat Xiaomi een premium smartphone van een compacter formaat wil produceren, wat ook enkele geruchten voedt die de mogelijkheid van een “kleine” versie verhogen.

maar dat is niet alles. Plaats telefoon circuit Een visuele transmissie werd eerder gepubliceerd op het Chinese sociale netwerk Weibo, met vermelding van de technische fiche van Xiaomi 12.

Als het origineel is, vertelt het ons dat het betreffende paneel (DisplayMate A+ gecertificeerd) wordt weergegeven in FHD+ resolutie en een verversingssnelheid tot 120Hz biedt. We merken ook ondersteuning op voor Dolby Vision en HDR10+. Dat lijkt redelijk, aangezien het bedrijf inmiddels gewend is geraakt aan hele mooie schermen, ook op modellen als de 11T en 11T. 11T Pro.

READ  Word, Excel en PowerPoint zijn gratis

Zonder verrassing, het is Leeuwebek 8 Gen 1 In combinatie met 8 of 12 GB RAM die het hele ding zal verplaatsen. SoC die uiteraard de deuren opent naar onder meer 5G, Bluetooth 5.2 en wifi 6. Het is zeer waarschijnlijk dat de combinatie zal werken onder het mom van MIUI 13.

belooft foto’s

Deze aankondiging benadrukt duidelijk de grafische mogelijkheden van de nieuwe mobiele telefoon. De groothoek van 50 MP meet 1/1,28 inch en heeft een diafragma van f/1.9 en biedt optische stabilisatie. Dankzij technologie pixel binning, wat het mogelijk maakt om meerdere afbeeldingen op één locatie te combineren (hier vier), 1,22 m pixels zullen toenemen tot 2,44 μm in een 12,5 megapixel snapshot.

De Xiaomi 12 biedt ook een 13 MP ultragroothoekmodule, terwijl de derde sensor X3 optische zoom mogelijk maakt.

De autonomie wordt geleverd door een 4.500 mAh-batterij die compatibel is met snel opladen van 67 watt (misschien 120 watt voor de 12 Pro) en draadloos opladen met 30 watt. Denk eraan dat u deze informatie met een pincet moet opnemen.

De drie modellen die op de conferentie worden gepresenteerd, kosten respectievelijk 3699, 3999 en 4399 yuan, of ongeveer 510 euro, 550 euro en 610 euro exclusief belastingen. Nu hoef je alleen nog maar vier dagen te wachten om te controleren of al deze geruchten waar zijn.