Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Xbox-update van maart 2022: snel hervatten, audio, consoles… Wat is er nieuw | Xbox One

Microsoft heeft zojuist een bestand uitgebracht xbox-update Voor maart 2022. In de software zijn er veel zeer nuttige verbeteringen op het gebied van Quick Resume, controllers of zelfs audioconfiguratie.

Deze update van 680 MB is nu voor iedereen beschikbaar en details van de nieuwe functies vindt u hieronder.

Houd je favoriete games in een snel overzicht

Het is in eerste instantie een taak die verband houdt met de snelle hervatting in deze nieuwe update. Hiermee kun je twee games vastzetten om ze lange tijd in een snel cv te houden.

Als je bijvoorbeeld vroeger regelmatig meerdere titels uitbracht, maar voornamelijk terugvalt in twee ervan, kun je er nu voor kiezen om ze als prioriteit open te houden.

Bijgewerkte consoles en toewijzing van knoppen voor delen

Xbox-consoles staan ​​met deze update in de schijnwerpers omdat er nieuwe firmware beschikbaar is voor zowel Xbox One-consoles, adaptieve consoles als consoles voor Xbox Elite Series 2. Bluetooth-connectiviteit voor Xbox One-consoles.

Xbox Series X-consoles | S herdefinieert nu de functionaliteit van de deelknop. Dankzij de applicatie “Xbox Accessories” is het nu mogelijk om bijvoorbeeld de vriendenlijst te openen, de tv te dempen of direct toegang te krijgen tot uw successen door op de deelknop te drukken.

Er zijn veel opties beschikbaar en de Xbox Elite Series 2-console verwelkomt ook nieuwe kaartmogelijkheden.

Wizard Nieuwe audio-installatie

Ten slotte is er een nieuwe audioconfiguratiewizard beschikbaar in uw console-instellingen. Hiermee kunt u uw configuratie beter visualiseren, uw luidsprekers testen en de beste parameters bepalen voor gebruik met uw audio-installatie.

Met de Audio Setup Wizard kunt u het HDMI-audioformaat testen en verifiëren, en alle luidsprekers testen die zijn aangesloten op uw Xbox Series X | S en Xbox One, en configureer de best mogelijke instellingen voor je setup.