Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Xbox kondigt Space Jam aan voor Xbox Game Pass en 3 speciale consoles | Xbox One

Space Jam: een nieuwe erfenis Het verschijnt op 16 juli in de bioscoop en op HBO Max in de VS. Maar in de afgelopen maanden hebben Xbox en Warner Bros. zich ook voorbereid op de komst van een game waar fans dol op waren, en we weten dat het officieel beschikbaar is op Xbox Game Pass op de releasedag.

Een spel dat spelers zich hebben voorgesteld!

Xbox zegt veel ideeën te hebben gekregen om een ​​game zoals de film te maken, en uiteindelijk zijn er twee mensen gekozen: Narayan uit India en Ricky uit de Verenigde Staten. Ricky’s idee was om een ​​klassieke “beat ’em up” te maken en Narayan voegde er een aantal speciale mechanica aan toe, allemaal in overeenstemming met de klassieke arcade-spellen uit de jaren 90.

Space Jam: A New Legacy – De game zal daarom de karakters van Looney Tunes Bugs Bunny, Lola Bunny en het nieuwe Tune Squad-lid LeBron James bevatten terwijl hij tegenover de Goon Squad staat in een goofy basketbalspel.

Een oneerlijke AI genaamd Al G. Rhythm heeft onze helden opgesloten in de servers van Warner, waardoor de Tune Squad gedwongen is zich een weg te banen door het virtuele leger dat door Al G is gecreëerd terwijl ze op zoek zijn naar vier stukken van de “Legacy Code” waarmee ze toegang krijgen tot de geheime locatie van de beruchte schurk. ​​.

De nieuwe Space Jam: A Legacy wordt op 1 juli 2021 uitgebracht als extraatje voor Xbox Game Pass Ultimate-leden en is vanaf 15 juli voor iedereen gratis beschikbaar. De game is ontwikkeld door Digital Eclipse, een studio in arcadestijl.

READ  Het vlaggenschip van Google hervat de hoogste kwaliteit iPhone

3 nieuwe Xbox Space Jam-consoles

Ander nieuws bij de release van de film is dat de Xbox-teams drie Xbox-consoles in Space Jam-kleuren hebben bedacht.

  • Tune Squad, met een van de favoriete kleuren van Bugs Bunny: worteloranje
  • Goon Squad is paars
  • Serververse, verwijzend naar de servers van Warner

Elke Xbox Wireless “Space Jam: A New Legacy”-console is beschikbaar voor $ 69,99 met een release gepland voor 8 juli, zolang de voorraad strekt in de Microsoft Store en Amazon in de VS.

Goon Squad- en Serververse-consoles zijn alleen beschikbaar in de VS op Amazon.com (zolang de voorraad strekt).

De Tune Squad-console is in juli verkrijgbaar in de Microsoft Store en bij externe retailers in Noord-Amerika, APAC, LATAM en EMEA. Het is de enige van de drie die beschikbaar zal zijn in Frankrijk, en in zeer beperkte hoeveelheden op Microsoft Store en Amazon.fr.