Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Xbox Game Pass: Er komen vandaag twee nieuwe games binnen, waaronder het prachtige Tchia!  |  X-Box

Xbox Game Pass: Er komen vandaag twee nieuwe games binnen, waaronder het prachtige Tchia! | X-Box

De eerste Xbox Game Pass-games van juli blijven uitrollen! Terwijl de service begin deze week Cricket 24 en The Case of the Golden Idol verwelkomde, worden er vandaag twee nieuwe games aan de catalogus toegevoegd.

De eerste is Tchia, een actie-avonturenspel dat Nieuw-Caledonië belicht en in maart 2023 exclusief op PlayStation en pc werd uitgebracht. De tweede is Neon White, de platformgame van Angel Matrix waarvan de Metacritic-score bijna 90 bedraagt.

Tchia is nu speelbaar, terwijl Neon White later vandaag bij de dienst komt. Beide games zullen lokaal speelbaar zijn op consoles en pc, maar ook op mobiel via Xbox Cloud Gaming.

Bekijk zeker de lijst met Xbox Game Pass-games die in 2024 en daarna verschijnen in ons volledige artikel. Het wordt voortdurend bijgewerkt wanneer er aankondigingen worden gedaan.

Tchia (Cloud, PC, Xbox-serie

Ga op een fantastisch tropisch avontuur in de open wereld om Chia’s vader te redden uit de klauwen van Mevora, de beruchte tiran van de archipel. Klim, glij, zwem en vaar over weelderige eilanden terwijl je een door natuurkunde aangedreven zandbak verkent. Neem het op tegen de Cloth Soldiers gemaakt door Meavora in open gevechten waarin jouw creativiteit op de voorgrond staat. Je kunt elk dier of object dat je tegenkomt besturen, nieuwe vrienden maken en een volledig functionele harp bespelen. Een poëtisch coming-of-age-verhaal geïnspireerd op Nieuw-Caledonië.

Neonwit (cloud, console, pc)

Neon White is een snelle first-person actiegame waarin je demonen in de hemel moet uitschakelen. Jij bent een blanke, gekozen huurmoordenaar uit de hel die het moet opnemen tegen andere demonenmoordenaars in de hoop te overleven in de hemel. Maar de andere moordenaars komen je bekend voor… Heb je ze in een ander leven ontmoet?